Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 4. toplantısı, Vali Yardımcısı Murat Yayabaşı başkanlığında gerçekleştirildi.

        Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Van İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Valilik Ali Paşa Toplantı Salonu'nda düzenlenen programda, İŞKUR İl Müdür Vekili Cengiz Özkan, 2023'ün 3. çeyreğine kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

        ​​​​​​​İş ve Meslek Danışmanı Ali Çınar da istihdam istatistikleri ve 2024 yılı 1. dönemine ilişkin engelli ve eski hükümlü proje başvuru dönemi hakkında bilgi verdi.

        Kurul üyelerinin güncellendiği program, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Nuri Elçi'nin 2023-2024 öğretim döneminde açılacak alan, dal ve bölümler hakkında bilgi vermesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler