Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'ın Erciş ilçesinde "Yıldırım-2023 Seferberlik Tatbikatı" gerçekleştirildi.

        Erciş Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 108. Topçu Alay Komutanlığında icra edilen tatbikatı, Van Vali Yardımcısı Murat Yayabaşı, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakçı, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Asal Genel Müdürü Tümgeneral Hurşit Ağırcan, İl jandarma Komutan Yardımcısı Albay Erol Özpulat, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan ve kurum amirleri izledi.

        Seferberlik ve savaş halinde, bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları ile TSK arasında yürütülecek müşterek faaliyetlerin denenmesinin amaçlandığı tatbikat, başarıyla tamamlandı.

        Protokol üyeleri, daha sonra "Yıldırım 2023 Seferberlik Tatbikatı"na katılan askerlerin iş ve işlemlerinin yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu, araç ve teçhizat sergisini gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler