Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Eğlence Mucize Aynalar, Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, Maymun Adam sinemada; Cimri tiyatroda! Hem sergi gezip hem boğaz havası almaya ne dersiniz?

        Bu hafta vizyona giren filmler arasında Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Şebnem Bozoklu'nun rol aldığı Mucize Aynalar dikkat çekiyor. Altı farklı Aziz Nesin hikayesinden uyarlanan film, sinema severleri bekliyor. Haftanın bilim kurgu filmlerinden Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire), hem kendilerinin hem de insanlığın varlığını tehdit eden devasa bir tehlikeye karşı güçlerini birleştirip birlikte savaşmak zorunda kalan Kong ve Godzilla’nın hikayesini konu ediniyor. Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Kung Fu Panda 4, vizyondaki eğlenceli filmlerden birisi. 

        Tiyatroda ise Neil Simon’dan kadın erkek ilişkileri üzerine zamansız bir romantik komedi olan Büyük Aşıkların Sonuncusu yeniden seyirciyle buluşuyor. Oyunda Yasemin Kay Allen ve Murat Cemcir rol alıyor. Serkan Keskin, Sezin Bozacı gibi önemli isimlerin rol aldığı Semaver Kumpanyası'nın uzun soluklu oyunu Cimri, bu hafta da seyircisini bekliyor. İstanbul Boğazı'nda yer alan Perili Köşk'teki Borusan Contemporary, nisan ayında da farklı yaş gruplarındaki çocuklar için tasarlanmış eğlenceli ve öğretici atölye etkinlikleri sunmaya devam ediyor. Yetişkinler için de sergilerin yer aldığı binada manzaranın da tadını çıkarmak mümkün. Aynı zamanda Aşiyan'da yer alan Tevfik Fikret'in müzeye çevrilen evini de ziyaret edebilirsiniz... Haftanın kültür sanat ajandasını Haberturk.com Yazı İşleri Koordinatörü Kadir Kaymakçı, HT Mikrofon'da Helin Genç'e değerlendirdi.

        BAKMADAN GEÇME