Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İHA ve SİHA’ları görmek isteyen genç kızın hayalini Vali gerçekleştirdi

        (İHA) - Gaziantep Valiliği koordinesinde başlatılan ve Ramazan ayında öksüz ve yetim çocukların yüzünü güldürmek amacıyla hayata geçirilen “Bir Çocuk Bir Dilek” kampanyası kapsamında, İHA ve SİHA’ları görmek isteyen 14 yaşındaki Ayşegül’ün hayali Gaziantep Valisi Davut Gül ve Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından gerçekleştirildi.

        Gaziantep Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı öncesinde ilde bulunan yetim ve öksüz çocuklara mektup yazarak gerçekleşmesini istedikleri üç hayalini yazmalarını istedi. 14 yaşındaki Ayşegül ise Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından ulaştırılan mektuba en büyük hayalinin İHA ve SİHA’ları yakından görmek olduğunu yazdı. Vali Gül, bu dileği okuyunca Ayşegül’ü evinde ziyaret ederek imkanlar ölçüsünde hayalini gerçekleştirmek için gerekli girişimlerde bulunulacağını söyledi.

        Vali Gül’ün, ziyaretinden bir hafta sonra Ayşegül’e müjdeli haber verildi. Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından evinden alınan Ayşegül, Gaziantep’te bulunan Jandarma İHA Taktik Komutanlığını götürüldü. Burada İHA-SİHA’ları yakından görme fırsatı bulan Ayşegül, hayalini gerçekleştiren Vali Davut Gül başta olmak üzere Vefa Sosyal Destek gönüllülerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

        BAKMADAN GEÇME