Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kağıthane´de ağaç, anne ve çocuğunun içinde olduğu kamyonetin üzerine devrildi

        KAĞITHANE’de park halindeki kamyonetin üzerine ağaç devrildi. Ağacın devrildiği sırada kamyonetin içinde bulunan anne ve çocuğu ölümden döndü. Gözyaşlarını tutamayan eşini ve çocuğunu, baba Kerem Gür sakinleştirdi. 

        Olay, Çağlayan Taşocağı Caddesi üzerinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kerem Gür, içinde eşi ve küçük çocuğunun olduğu kamyonetini yol kenarına park ederek ekmek almaya gitti. O sırada yol kenarında çürüyen Kavak ağacı kamyonetin üzerine devrildi. Büyük bir gürültüyle kamyonetin kupa kısmına çarpan ağaç paramparça oldu. Ağacın devrilmesiyle Gür'ün kamyoneti zarar gördü. Olay sırasında, kamyonetin içinde bulunan anne ve çocuğu kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Ölümden dönen ve büyük şok yaşayan anne ve çocuğunu, olay yerine koşan baba Kerem Gür sakinleştirdi. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yolda ve ağaç etrafına güvenlik şeridi çekilerek önlem alındı.

        “BELKİ DE EŞİM VE ÇOCUĞUM HAYATI NI KAYBEDECEKTİ"

        Kamyonet sahibi Kerem Gür “Duraklama halindeydim. Çocuğum ve eşim kamyonetin içindeydi. Bir anda çürüyen ağaç kamyonetin üzerine devrildi. Birilerinin sorumsuzluğu yüzünden eşim ve çocuğumun belki de hayatı son bulacaktı. Bu birilerinin sorumsuzluğu. Böyle şeyler yaşanmasın. Mala gelen bir şekilde yerine geliyor. Ya çocuğuma birşey olsaydı ? Çocuğuma ekmek almaya gittim. Buranın bakımları yapılmıyorsa ne zaman yapılacak ? Burada ben de olmayabilirdim. Yaya da olabilirdi. İnsanların sorumsuzluğu. Anlatacak bir şey bulamıyorum. Çok şükür çocuğum sağ" dedi. Aracı zarar gören kamyonet sahibi Kerem Gür " Bizim borcumuz derdimiz var. Hiç mi bir gün düşünmüyorlar arkadaş ? Benim için bir gün bile kayıp" diye konuştu. 

        BAKMADAN GEÇME