Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Hafta Sonu - 20 Ağustos 2023 (Yüzde 25 kira artışı kısıtlaması uygulanıyor mu?)

        BM , Pile yolunu niye durdurmak istedi? Hunter Biden davasında yeni gelişme. Trump'a risinli mektuba ceza. Brıtney Spears boşanıyor. Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar aktardı.

        Yüzde 25 kira artışı kısıtlaması uygulanıyor mu? Kiralar ne kadar arttı? Kiraya "Üst Sınır" uygulanabilir mi? Ev sahiplerinin 1 yıllık kira isteme hakkı var mı? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu yanıtladı.

        Yaygınlaşan yapay zeka hayatı nasıl etkileyecek? Yapay zeka avantaj mı, değil mi? Yapay zekanın riskleri nasıl önlenir? Yapay zekayla sahteciliğin cezası ne? Yapay Zeka uygulamaları kontrolsüz mü? Hukukta yapay Zekanın yeri ne? Yapay Zeka içeriği nasıl anlaşılır? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Avukat Burcu Tümer yanıtladı.

        "Barbie Sendromu" ne anlama geliyor? Barbie'ye benzeme yarışı var mı? "Beden Algısı Bozukluğu" ne demek? Barbie'ye benzeme yarışı var mı? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Uzman Psikolog Ebru Şen yanıtladı.

        Mideyi koruyor ama ya sonrası? Mide koruyucu ilaçların riskleri ne? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; İstanbul Çapa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Demir yanıtladı.

         

        BAKMADAN GEÇME