Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde köyündeki evde uyuşturucu imal eden şüpheliyle birlikte bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, F.A'nın Çiftlikköy ilçesi Laledere Köyünde bulunan evinde uyuşturucu imal ettiği bilgisine ulaştı.

        Adli makamlardan alınan kararla şüphelinin evine operasyon düzenleyen ekipler, evdeki aramada insanlarda halüsinasyon etkisi gösteren ve halk arasında sihirli mantar olarak da bilinen uyuşturucu madde kapsamındaki “psilocybin magic mushroom” bitkisinden kurutulmuş halde 500 gram, 22 kök skunk bitkisi, 110 gram kurutulmuş skunk, 40 gram likit esrar, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca şarjörü ve 51 adet fişek ele geçirdi.

        Yakalanarak gözaltına alınan F.A'nın, hakkında yapılan yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler