Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Altınova Belediyesi tarafından 400 metrelik Türk bayrağıyla yürüyüş düzenlendi.

        Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Altınova Kaymakamlığı önündeki törenle başladı.

        Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından Altınova Belediyesi tarafından 400 metrelik Türk bayrağıyla düzenlenen "Cumhuriyet Yürüyüşü" büyük bir coşkuyla yapıldı.

        Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Anıtı önünden Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Bando Takımı eşliğinde başlayan yürüyüş, Kaymakamlık binası önüne kadar sürdü.

        Daha sonra Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Garnizon Komutanlığı Temsilcisi tebrikleri kabul etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler