Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi belediye tarafından özel eğitim sınıfı öğrencilerine sürpriz yapıldı.

        Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in talimatı üzerine Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefliğinin organize ettiği at çiftliği sürprizi, özel eğitim sınıfı öğrencilerini mutlu etti.

        Belediye Başkanı Soyer, eşi Elif Soyer ve belediye ekiplerinin organize ettiği etkinlikte, özel eğitim sınıfı öğrencileri öğretmenleri nezaretinde Yalova'da bulunan at çiftliğini ziyaret ederek keyifli zaman geçirmeleri sağlandı.

        At çiftliğinde kahvaltı yapan öğrenciler daha sonra Soyer çiftiyle oyunlar oynadı. Öğrenciler atları sevdi, atlara binerek eğlenceli zaman geçirdiler.

        Etkinlikle öğrencilerin güzel vakit geçirerek enerjilerini attıkları, bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal becerilerinin gelişmesine olumlu etkiler sunan bir terapi gerçekleştirildiği gözlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler