Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Saf altın 3. köprü!, İstanbul Mücevher Fuarı 2014 kapılarını açtı, Altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, yarı değerli ve değerli taş, inci, gümüş,saat, kalıp, vitrin dekorasyon sektörlerinden 800'ün üzerinde yerli ve yabancı markaların ürün ve hizmetleri

        Altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, yarı değerli ve değerli taş, inci, gümüş,saat, kalıp, vitrin dekorasyon sektörlerinden 800'ün üzerinde yerli ve yabancı markaların ürün ve hizmetlerinin sergilendiği 39. İstanbul Jewelry Show CNR Expo'da açıldı.

        İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği, Türkiye Mücevher İhracatçıları Derneği ve KOSGEB'in desteklediği, UBM Rotaforte tarafından düzenlenen ve dünyadaki ilk 5 mücevher fuarı arasında yer alan fuar, dünya genelinden mücevher sektörü profesyonellerini ağırlıyor.

        Sektörden gelen talep üzerine geçen yıl yüzde 50 büyüyerek, 3 salonda gerçekleştirilmeye başlanan "İstanbul Jewelry Show Ekim Fuarı", bu yıl da 3 salonda düzenleniyor.

        Fuarda en fazla ilgi çeken ürünler arasında, yapımına geçen yıl başlanan ve "Yavuz Sultan Selim" adı verilecek olan 3. boğaz köprüsünün altından inşa edilmiş bir versiyonu yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ