Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kendine beddua etmiş

        Alınan bilgiye göre, üç gün önce Güllük Mahallesi Şen Sokak'taki evinde bıçaklanan ve Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavisi süren genç kadın, yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak servise alındı.

        Hastanede eşinin başında bekleyen kocası Zafer Turgut, gazetecilere yaptığı açıklamada, acılarını kendi içlerinde yaşadıklarını belirterek, ''Kimse böyle bir olay olsun istemezdi. Acımız çok büyük ama bunu kendi içimizde yaşamak zorundayız. Artık bu konunun basında yer almasını istemiyoruz. Eşimin sağlık durumu benim için her şeyden daha önemli'' diye konuştu.

        Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir de AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın kısa sürede çözülmesinden mutlu olduklarını ifade ederek, ''Olayın polise bildirilmesinin ardından hastaneye giden arkadaşlarımız, yaptıkları inceleme sonucunda kısa sürede zanlıya ulaştılar. İlk planda sorgulamasında suçunu kabul etmeyen zanlı Sultan Turgut'un evinde yapılan araştırmalarda, kanlı havlu ve eşarp bulundu. Ayrıca üzerine kan bulaşmış bir pantolonun da yıkanmış olduğu tespit edildi. Bu elbiseler incelenmek üzere kriminal labaratuvarına gönderildi. Şimdi oradan gelecek sonuçları bekliyoruz'' dedi.

        Eltisini altın bilezikleri için bıçaklayan Sultan Turgut'un, olaydan hemen sonra hastaneye giderek timsah gözyaşları döktüğü ortaya çıktı. Turgut'un kayınbiraderine sarılarak 'Bunu yapanın elleri kırılsın' diye ağladığı öğrenildi.

        Bursa'da eltisi Esma Turgut'u evinde bıçakla ağır yaraladıktan sonra altın takılarını alıp kaçan Sultan Turgut'un, şüphe uyandırmamak için olaydan hemen sonra hastaneye gidip timsah gözyaşları döktüğü ortaya çıktı. Kayınbiraderini, sarılarak teselli etmeye çalışan korkunç eltinin 'Bunu yapan insan olamaz' diye feryad etttiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ