Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Çocuklarla rahat uçak yolculuğu yapmak hayal değil!, Uçak Yolculuğu, Çocuklarla Uçak Yolculuğu, Çocuklarla Uzun Yolculuk
        1

        1. Çocuğunuzun bilinçaltını etkileyin. Uçağa bindiğinde çok yorgun olacağına dair mesajlarla çocuğunuzu ikna etmeye çalışın. Sabah erken saatlerden itibaren kulağına şöyle fısıldayın: “Uçağa bindiğimizde çok uykun gelecek, gözlerin düşmeye başlayacak, çok rahat ve sıcak olacaksın.” Belki de çocuğunuzu hipnotize etmeyi başarırsınız!

        2

        2. Tanıdık besinlerden, süt ve bebek bezlerinden bolca taşıyın. İşler ters gidebilir. RasTgele bir havaalanında ne zaman mahsur kalacağınızı asla bilemezsiniz. Ne olur ne olmaz yanınızda bolca bebek bezi, süt ve çocuklarınızın sevdiği yiyeceklerden bulundurun.

        3

        3. Huysuz bir adamın sizi üzmesine izin vermeyin. İnsanlar bebeğinizin kalkış sırasında niçin histerik bir şekilde ağladığını anlamayabilir, sizi suçlayabilirler. Canınızı sıkmayın. Emin olun ki o aksi adam, hayatının geri kalanı boyunca uçakta ağlayan bir bebeğin yanında oturacak.

        4

        4. Yanınızda bolca el antiseptiği ve hijyenik ıslak mendil bulundurun: Hiçbir şey yapamasalar bile en azından kafanızın rahat olmasını sağlarlar. Bu malzemelerin tek olumsuz yönü çocukların ağızlarında kullanılamamaları galiba. Çünkü çocuğunuz değişik meraklara sahipse ve gördüğü her şeyi yalama gibi bir huyu varsa eğer pek bir işinize yaramayabilirler.

        5

        5. Uçağa milyonlarca oyuncak getirmeyin. Uçak görevlisinden birkaç plastik bardak ve pipet isteyin. İlginç buldukları oyuncaklarla oynamalarını izleyin.

        6

        6. İnsanların size yardım etmelerine izin verin. “Aslında sana yardım etmek istemiyorum. Kendini bu duruma düşürdüğün için gerçek bir ahmak olduğunu düşünsem de nezaket bunu gerektiriyor” dercesine bir bakışa mı hedef oldunuz, yine de kabul edin. Gururunuzu bir kenar bırakın ve akıl sağlığınızı koruyun.

        7

        7. Koridorda karşınızda oturan manikürlü tırnakları fazla kıskanmayın. Bir gün siz de bu şekilde seyahat edeceksiniz. Çocuksuz, tüm varlığınızı tepenizdeki bir topuzda kaybetmemiş saçlarınızla ve yakın zamanda üzerinden kazılarak peynir çıkarılmamış giysilerle. Ve emin olun ki çocuklarınızın küçük oldukları o günleri anımsayacak ve özleyeceksiniz.

        (HT HAYAT)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ