Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ’nin organize ettiği Spor Kültürü Çalıştayı, İstanbul’da yapıldı

        HT GAZETE

        Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ’nin organize ettiği Spor Kültürü Çalıştayı, İstanbul’da yapıldı. Topkapı’da bir otelde yapılan çalıştaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, ilçe belediye başkanları, spor federasyonu başkanları, spordan sorumlu belediye başkan yardımcıları ile üniversiteler ve medyanın spor müdürleri katıldı.

        38 SPOR TESİSİ VAR

        Halkın spor konusunda bilinçlenmesi ve gençlerin spora teşvik edilmesinde yerel yönetimlerin rolü ile ilçe belediyelerinin sporu tabana yayma stratejileri gibi konularının tartışıldığı çalıştayın ilk bölümünde konuşma yapan Spor A.Ş. Genel Müdürü Özbayraktar, şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ, 38 spor tesisinde, 25 spor branşında yaklaşık günde 20 bin sporsevere hizmet verirken, diğer yandan da spor kültürünün yerleşmesi adına birçok tesisinde ücretsiz olarak spor hizmeti vermekte” dedi.

        3-13 YAŞ ARASI...

        Vodafone İstanbul Maratonu ve İstanbul Yarı Maratonu’yla ilgili bilgiler veren Özbayraktar, “İnşallah ilk defa bu sene İstanbul Çocuk Maratonu’nu gerçekleştireceğiz. Mayıs ayında organize edeceğimiz İstanbul Çocuk Maratonu’nda 3 ile 13 yaş arasında çocuklar toplam 5 kategoride koşacak. 3-4 ve 5-6 yaş grupları çocuklarımız anne ve babalarıyla birlikte el ele festival havasında bu yarışmaya katılacak” ifadelerini kullandı. Özbayraktar, Büyükşehir’in tesislerinden hizmet alan ve sporu amatör ruhla yapan yetenekli gençler ile özel spor okulları arasında bir Spor AŞ ligi kurduklarını, “Suya Adını Yaz” projesiyle geleceğin olimpiyat yüzücülerini seçeceklerini söyledi. Mevlüt Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ