Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Uzmanlar yeni haftanın yağışlı geçeceğini, hafta sonu ise güneşin yüzünü göstereceğini bildirdi.

        Uzmanlar yeni haftanın yağışlı geçeceğini, hafta sonu ise güneşin yüzünü göstereceğini bildirdi.

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile İstanbul, Yalova, Bursa, Manisa ve Uşak çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

        İL İL HAVADURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKAYIN

        MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile zamanla İstanbul, Yalova ve Bursa çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

        EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile zamanla Manisa ve Uşak çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

        AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

        BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

        DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ