Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Batı kesimlerde sıcaklık azalıyor, Çanakkale'nin doğu ilçeleri ve Balıkesir'in kuzey ilçeleri için sağanak yağış uyarısı verildi

        Uzmanlar, sıcaklığın iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 5 derece artacağını, Trakya çevrelerinde 2 ila 4 derece azalacağını bildirdi.

        Meteoroloji'den yapılan açıkamada, "Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde aralıklarla beklenen yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun doğusu ve Bayburt çevreleri ile gece saatlerinde Kastamonu çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor." denildi.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

        MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile, Çanakkale'nin doğu ilçeleri ve Balıkesir'in kuzey ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        EGE: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra Kuzey Ege'nin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, yarın Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde Kastamonu çevrelerinin yer yer karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

        DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğu kesimleri ile Erzurum, Ağrı, Bingöl ve Elazığ çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve karla karışık yağmur, bölgenin doğusu ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ