Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün devreye giren Merkür- Mars kavuşumuyla, kafamızda büyüttüğümüz konularla ilgili durumlarla yüzleşebiliriz. Daha önceden dilllendirilmiş işlerle ilgili sert söylemlerde bulunmaktan ve yanlış ifadeler kullanmaktan kaçınmalıyız. Hararetli konuşmalara karşı dikkatli olmalı, bu tür konuşmaların yapıldığı ortamlarda elimizden geldiğince sakinliğimizi ve tarafsızlığımızı korumalıyız. Daha önceden konuşulmuş birtakım işlerimiz için hemen harekete geçme isteğimiz çok yüksek olabilir.

        KOÇ

        Daha önceden konuşulmuş işleriniz için sabırsızlıklık duyabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla biraz sabırsız ve sert söylemler içine girmeniz yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir.

        BOĞA

        Parasal konularda hemen harekete geçme isteğiniz size yanlış yaptırabilir. Önemli anlaşmalarınızı gelecek hafta yapın. Önceden görüşülmüş bir para işinizle ilgili sert tepkiler verebilirsiniz.

        İKİZLER

        Sabırsız ve anlık davranmanız, sinirli tavırlarla hareket etmeniz söz konusu. Bu, yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir. Hemen harekete geçme isteğinizi planlı davranarak bastırmaya çalışın.

        YENGEÇ

        Bugün, geçmişle ilgili konu ve olaylar su üstüne çıkabilir. Bunlara ani ve fazla sert tepkiler vermeye yatkın olabilirsiniz. Olaylara yaklaşımınızın daha tedbirli olması gerekiyor.

        ASLAN

        Arkadaşlarınızla aranızda eski bir konu veya mesele açılabilir. Böyle bir konuşmada sert söylemlerden ve ani davranışlardan kaçının. Yoksa yanlış anlaşılmalara davetiye çıkarırsınız.

        BAŞAK

        Daha önceden konuşulmuş bir iş için hemen harekete geçme isteğiniz yüksek olabilir. Konuşmalara fazla ters ve sert tepkiler verebilirsiniz. Bu, iş yaptığınız insanlarla aranızı açabilir.

        TERAZİ

        Seyahat, eğitim ve yabancı ortaklı işlerinizde, az tanıdığınız insanların yanında sert söylemlerden kaçınmalısınız. Kafanızdaki planları uygulamak için biraz daha beklemelisiniz.

        AKREP

        Ortaklaşa halletmeniz gereken parasal konularda sert söylemlerden kaçının. Yarım kalmış bir para olayı konusunda ters tepkiler içine girebilir ve fazla sabırsız davranışlar sergileyebilirsiniz.

        YAY

        Eşiniz veya işteki partnerinizle daha önceden dile getirilip olmamış konularda sert tavırlar içine girebilirsiniz. Kavgalara dikkat etmelisiniz. Karşıdan göreceğiniz tavır da sizi zorlayabilir.

        OĞLAK

        Önceden konuşulmuş işlerinizde hemen harekete geçme isteğiniz yüksek çalışabilir. İş görüşmelerinizde sert tavırlardan kaçının. Aksi takdirde anlaşılmanız kolay olmayabilir.

        KOVA

        Eğlence ortamlarınızda ve aşk hayatınızda kafanızda büyüttükleriniz sert söylemler olarak dışarıya yansıyabilir. Çocuğunuz varsa onunla inatlaşmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

        BALIK

        Aile hayatınızda daha önceden konuşulmuş konularda sert tavırlar devrede olabilir. Konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Ortaya açılan bir konuda daha temkinli ilerlemeye çalışın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ