Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Haftaya Ay, Başak burcundayken; günlük rutin işlerimize ve sağlığımızla ilgili konulara odaklanarak başlayabiliriz. Bugün değişik konu ve olaylar yeni fırsatları ve şansları ayağımıza getirebilir. Yarın düşüncelerimiz karmaşık, bulanık ve biraz da yanıltıcı olabilir. Önemli anlaşmalarda şartları 2 kez ve gerçekçi bir biçimde kontrol etmemiz gerekecek. Çarşamba günü Mars, Yengeç burcuna geçecek ve biz enerjimizi ailevi konulara çevirmeye başlayacağız. Harekete geçmemizi gerektiren konu ve olaylarda fazla savunmacı olabiliriz.

        KOÇ

        Hayatınızdaki önemli değişimleri eğlenceli bakış açınızla farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki keyifli oluşumlar etrafınızla olan bağlantılarınızı giderek güçlendiriyor.

        BOĞA

        İçsel olarak yaşadığınız deneyimler aile hayatınızda daha esnek ve yaratıcı olmanıza neden olabilir. Bu hafta başı riskli işlerinizde düşündüklerinizi uygularken biraz daha dikkatli olmalısınız.

        İKİZLER

        Çevre faktörlerinizde önemli değişimler yaşanırken, bu deneyimi kendi yaşantınıza aktarmak size mutluluk verebilir. Aile hayatınızda yapılması gerekenler vaktinizi alacak.

        YENGEÇ

        İş alanlarınızda parasal şanslar yakalayabilirsiniz. Değişimler size yeni fırsatlar sunabilir. İletişimsel konularda kendi fikirleriniz doğrultusunda ısrarcı olmamalı ve biraz rahatlamalısınız.

        ASLAN

        Hayatınız için atacağınız adımlarda, az tanıdığınız insanlardan güzel açılımlar ve destekler görmeniz mümkün. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız.

        BAŞAK

        Sizi değiştiren ve dönüştüren olaylarla bu aralar çok ilgilisiniz. Çevrenizde olup bitenlere farklı gözlerle bakmanın tam zamanı. Bu hafta başı kendi isteklerinizi devreye sokacaksınız.

        TERAZİ

        Partnerinizin hayatındaki gelişmeler sosyal çevrenizi hareketlendirebilir. Bekârsanız, arkadaşlarınız yeni bir ilişki için size fırsatlar sunabilir. Ortaklaşa atılacak adımlar sizi mutlu edebilir.

        AKREP

        Kariyer alanınızdaki güzel oluşumlar, rutin işlerinizi farklı noktalara taşıyabilir. Olaylara geniş açıdan bakmak önem kazanıyor. Sosyal ortamlarda kolay etki altında kalabilirsiniz.

        YAY

        Haftaya iş alanlarınıza kanalize olarak başlıyorsunuz. Partnerinizle fikirleriniz örtüşmeyebilir. Dış ortamlardan alacağınız güzel etkilerle, kreatif işlerinizde istediğiniz şansı yakalayabilirsiniz.

        OĞLAK

        Eşinizin veya ortağınızın hayatındaki gelişmeler sizin hayatınızı da olumlu etkiliyor. Parasal konularda önemli fırsatlar sizi bekliyor. Çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarınız olabilir

        KOVA

        Partnerinizin hayatındaki olumlu gelişmeler iletişiminizi hızlandırabilir. Önemli anlaşmalar için görüşmeler yapabilirsiniz. Parasal konulardaki fikir ayrılıklarına fazla takılmayın.

        BALIK

        İş alanlarınızdaki olumlu gelişmeler parasal konularda güzel sonuçlar doğurabilir. Oldukça keyifli bir haftaya giriyorsunuz. Bu hafta şartlar daha çok partnerinizin elinde olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ