Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Haftaya Venüs-Uranüs olumlu açısıyla başlıyoruz. İlişkilerimizde sıra dışı ve farklı olaylar yaşamaya istekli olacağız. Parasal konularda da beklenmedik ama bizi destekleyen adımlar atmamız mümkün. Bu haftanın en şanslı günlerinden bir tanesi çarşamba günü. Gerek ilişkilerimizde, gerekse parasal bağlantılarımızda şanslı ve fırsatlı bir gün olacak. Farklı görüşmelere, yeni tekniklere, fikirlere açık olacağımız günse perşembe günü. Yine cumartesi ve pazar oldukça keyifli ve şanslı etkilere açık olacağız.

        KOÇ

        Bugün, aşk hayatınızda sıra dışı ve farklı bir gün sizleri bekliyor. Yine yaratıcılığa dayalı işlerinizde de esnekliğiniz tam olacak. İletişime girdiğiniz insanlar size birçok konuda şans getirebilirler.

        BOĞA

        Bugün, aile hayatınızda değişimleri kolay karşılayacaksınız. Her zamankinden daha hızlı, beklenmedik ve farklı bir gün olabilir. Parasal bir alışverişiniz olacaksa kendinizi iyi hissedeceksiniz.

        İKİZLER

        Bugün, sosyal çevrenizle gireceğiniz güzel ilişkiler sayesinde planladığınızdan daha farklı bir gün geçirmeniz mümkün. Bir arada olacağınız insanlarla öğle vakitlerinde keyfinizi artırabilirsiniz.

        YENGEÇ

        İş alanlarınızda beklenmedik olaylarla parasal konularda şanslı etkilere sahip olacaksınız. Olaylar, beklediğinizden daha fazla para kazanmanıza veya parasal bağlantılar içine girmenize neden olabilir.

        ASLAN

        Seyahatteyseniz, oldukça şanslı ve farklı bir gün sizleri bekliyor. Diğer alanlarda da bu etkiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. Kendinize baktığınız ve güzelleşmeye çalıştığınız bir dönem içindesiniz.

        BAŞAK

        Gizemli olaylar daha fazla ilginizi çekebilir. Başkalarına değişik şekillerde yardım edeceğiniz, sıra dışı ve farklı bir gün sizleri bekiyor. Hiçbir şey yapmasanız bile iş alanınızda güzel haberleriniz var.

        TERAZİ

        Bugün, sosyal ortamlarda ve kalabalık alanlarda oldukça değişken, sıra dışı ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızdaki değişimleri çevrenize iyi bir şekilde aktaracaksınız.

        AKREP

        İş alanlarınızda oldukça farklı ve sıra dışı bir gün geçirebilirsiniz. Göz önünde yaşayacağınız ilişkileriniz, iş alanlarınızda yeni kapılar açabilir. Diğer insanlardan alacağınız destekler yüzünüzü güldürecek.

        YAY

        Bugün, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde esnekliğiniz ve yeni şeyler tatma arzunuz size kazandırabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız değişik ve farklı planlar gününüze neşe katacak.

        OĞLAK

        Bugün, aile hayatınızda oldukça farklı ve sıra dışı bir gün yaşayabilirsiniz. Parasal konularda esnek olacaksınız. Heyecanınız yüksek olabilir. İş alanlarınızda duygularınızı saklamaktan kaçının.

        KOVA

        Yakın çevrenizle yapacağınız ortaklı planlarınızda oldukça sıra dışı etkileriniz olacak. Yine sevdiğiniz insanla kısa vadeli değişik ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. İletişiminiz bugün hızlı olacak.

        BALIK

        İş alanlarınızda parasal konularda esnek ve farklı bir gün sizleri bekliyor. İş ilişkileriniz, parasal olarak size güzel getirilerin kapısını açabilir. Aile hayatınızda da kendinizi iyi hissedeceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ