Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün itibarıyla Merkür, Yengeç burcuna geçecek. İletişimimizde ve konuşmalarımızda önümüzdeki 2 hafta boyunca duygusal, alıngan ve nostaljik etkiler altında olabiliriz. Ailemize ve evimize vakit ayırmak, sürekli evimiz ve ailemizle ilgili konulardan bahsetmek ön plana geçebilir. Bu dönemde sezgilerimize güvenmeliyiz. Eğer bunu başarabilir ve iç sesimize kulak verirsek çok iyi işler çıkarabiliriz.

        KOÇ

        Merkür, ev ve aile evinizde hareket edecek. Çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle olan iletişiminizde öne geçecek. Emlak alım, satım veya kiralama gibi işlerinizi yapabilirsiniz.

        BOĞA

        Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarında sezgilerinizle hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizde hassas ve alıngan davranabilirsiniz.

        İKİZLER

        Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Zorlandığınız maddi konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Merkür, 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşacak. Önemli konuşma ve anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından projelerinizi dillendirebilirsiniz.

        ASLAN

        Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmeyin. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir.

        BAŞAK

        2 hafta boyunca organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve grupsal çalışmalarda sezgisel taraflarınız ortaya çıkabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

        TERAZİ

        Kariyer evinizde ilerlemeye başlayan Merkür, bu alandaki görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda sezgisel ve korumacı tavırlarla ilerleyecek, alınganlıklar yapmaya müsait olacaksınız.

        AKREP

        Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda ilerlemeye başlayan Merkür, bu alanlarınızda iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir.

        YAY

        Banka işlemleri, vergi, kredi, faiz, nafaka ve miras alanlarınızdaki konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanacak. Sezgisel yolla bu alanlarda rahatlıkla sonuç alabilirsiniz.

        OĞLAK

        2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Danışmanlık almak istediğiniz konular varsa olumlu bir sürece giriş yapıyorsunuz.

        KOVA

        Merkür, iş ve hizmet alanlarınızdaki görüşmelerinizi hızlandıracak. Ayrıca, sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız.

        BALIK

        Merkür sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, korumacı davranabilirsiniz. Sorunlarınıza zorlanmadan çözüm bulabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ