Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Haftaya Ay, Yay burcundayken seyahat, eğitim, akademik konular, yabancılarla yapılacak işler, din veya felsefe gibi yüksek düşünce içeren konulara meraklı olarak başlayabiliriz. Az tanıdığımız insanlarla paylaşımlarımız yüksek olacak. Cuma günü Venüs, Aslan burcuna kayarak gerilemesine devam edecek. Öğlen saatlerindeyse Kova burcunda bir dolunay yaşanacak. Toplumsal konuların ve özgürlük temasının artacağını görebiliriz. Pazar günü esnek ve farklı bir iletişim içinde olacağız.

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        Bugün doğduysanız; nazik, kibar, iyiliksever, anlayışlı ve ince bir insansınız. Akrabalarınızdan, arkadaşlarınızdan ve hatta tanımadığınız insanlardan hayatınız boyunca fayda ve yarar göreceksiniz. Seviliyorsunuz ve insanlara göstereceğiniz incelik sizi hep ileriye taşıyacak. Bu sene geleceğinizi etkileyen önemli işlerde başarı sağlayabilirsiniz.

        KOÇ

        Aşk hayatınızda yeni hareketlenmeler söz konusu. Farklı olan her şey ilginizi çekecek. Çocuk isteyenler için konuşmaların hızlanacağı bir dönem. Bugün değişik fikirler sizi heyecanlandırabilir.

        BOĞA

        Aile hayatınızda esnek konuşmalar ve çözümler devrede olacak. Olayların hızlandığına şahit olabilir, yeni yöntemlerle olayların üzerine gidebilirsiniz. Ortaklaşa para konularına yönelik bir hafta başı olacak.

        İKİZLER

        Sosyal çevreniz yeni işlerin kapısını aralayabilir. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekle, ortaklaşa işlerinizde değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Heyecanınızı sevdiğiniz kişiyle paylaşacaksınız.

        YENGEÇ

        İş konularında şansınız yüksek olacak. Ticarete dayalı işlerinizde farklı yöntemler denemekten çekinmeyeceksiniz. Esnek olduğunuz müddetçe atacağınız adımlar sizi ileriye doğru taşıyacak.

        ASLAN

        Sanata dayalı işlerinizde, medya, eğitim veya seyahat konularında rahat bakış açınızla farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Siz şartlara esnek yaklaştıkça çok önemli bir anlaşma gündeme gelebilir.

        BAŞAK

        Düşündükleriniz ve hissettikleriniz doğru çıkabilir. Altıncı hissiniz kuvvetli çalışacak ve size yol gösterecek. Aile hayatınız için yapılacak harcamalar veya para mevzuları bugün gündeminizde olacak.

        TERAZİ

        Haftaya iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Özel hayatınızın detaylarını yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz. Olayları kendi bakış açınızla değiştirmeye çalışmaktan kaçınmalısınız.

        AKREP

        İş hayatınızda çok değişik bir teklifle karşılaşabilirsiniz. İş alanlarınızdaki farklı yaklaşımlarınız, diğer işverenlerin dikkatini çekecek. Bu durum belki de istediğiniz sonuçları almaya sizi yaklaştıracak.

        YAY

        Kendi isteklerinizi ön planda tutarak aşk hayatınızda oldukça esnek davranacaksınız. Yaratıcılığa dayalı bir işle uğraşıyorsanız önemli görüşmeler yapabilir, dış ortamlarda çok enerjik olabilirsiniz.

        OĞLAK

        Bugün hayatı geri plandan izlemek ve olaylara dahil olmadan yolunuzda gitmek isteyebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda esnek ve farklı etkiler altında olacaksınız. Değişiklikler bazen size iyi geliyor.

        KOVA

        Sosyal çevrenizle girişeceğiniz iletişime dayalı işlerde önemli görüşmeler devrede olabilir. Gelecek planlarınıza odaklanmanız sıkışık olan ekonomik durumunuzu unutmanıza neden olabilir.

        BALIK

        Bugün, iş görüşmeleriniz varsa parasal anlamda güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Geleceğinize etki edecek projelerle ilgili konuşmalarınız hızlanacak. Fikirlerinizi daha derli toplu bir şekilde ortaya koyun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ