Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün Ay, Oğlak burcunda dolaşıyor. İşimiz ve kariyerimizle ilgili sorumluluklarımız ön plana çıkacak. Olaylara duygusal açıdan değil de mantığımızla yaklaşmayı tercih edeceğiz. Karamsar ve soğuk tavırlarımız nedeniyle iletişim kurma konusunda pek başarılı olamayabiliriz. Özellikle bugün, kolay sinirlenmelere ve duygu reaksiyonlarına açık olabiliriz. Sıkılganlıklarımızı iyi kontrol etmeye ve sakin kalmaya özen göstermeliyiz.

        KOÇ

        Bugün iş hayatınızda ve ön planda olacağınız ortamlarda kendinize olan güveniniz tam olmayabilir. Güç peşindesiniz ama insanların söylediklerine de fazlasıyla takılıyorsunuz.

        BOĞA

        Dış ortamlarda kendinizi tedirgin hissedebilir, duygularınızdaki güç isteğinizle hareket edebilirsiniz. Rahatlığı ve aile ortamlarını tercih etmeniz işlerinizi ihmal etmenize neden olabilir.

        İKİZLER

        Maddi konularda ve ortaklaşa yapılacak aktivitelerde güvensizlik hissiniz yüksek olabilir. İşinizi iyi yapıyor olmanız, bazı noktalarda sizi rahatlatacak. Duygu değişimlerinden kaçının.

        YENGEÇ

        Özel yaşantınızda karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz. Bugün ilişkinize güvensiz ve agresif yaklaşabilirsiniz. Güzel oluşumları görmezden gelmeyin ve dış ortamlarda ani tepkilerden kaçının.

        ASLAN

        Günlük işlerinizde, organize olmanız kolay olabilir. Bir işe kafayı taktığınızda sizi kimse yolunuzdan çeviremiyor. Dış ortamlarda bulunacağınız yerlerde ani duygu iniş çıkışlarınız olabilir.

        BAŞAK

        Bugün aşk hayatınızda güç sizden yana olacak. Sevmek ve sevilmek ihtiyacınızı, gereksiz şüphe ve kaprislerle gölgelemeyin. Maddi konularda içinizi kemiren olaylar keyfinizi kaçırabilir.

        TERAZİ

        Eviniz ve aileniz sizin için her şeyden önemli olacak ama yine de kendinizi tam anlamıyla huzurlu hissedemeyebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın duygu değişimleri sizi yorabilir.

        AKREP

        Çevresel iletişiminiz ve yakın akrabalarınızla güç paylaşımınız yüksek olacak. Yine de içinizi huzursuz eden bir şeyler var ve bunlar hayatınızı tam anlamıyla kontrol edememekten kaynaklanıyor.

        YAY

        Maddi konularda güvensizlik hissedebilirsiniz. Para harcamak istediğiniz birçok kalem olmasına karşın, her şeyi en ince detayına kadar düşünmek sizi yorabilir. Güzel kazançlarınız olacak.

        OĞLAK

        Bugün, güvensiz ve sorgulayıcı tavırlarınızı bir kenara bırakmalı ve hayatınızın keyfini sürmelisiniz. Aile hayatınızdaki değişimlere göstereceğiniz içsel tepkileriniz çok yoğun olabilir.

        KOVA

        Güçlü duygularınızla ve olumsuz yönlerinizle baş etmesini bilecek, çevrenizdeki insanları fazla önemsemeyeceksiniz. İş alanlarınızda bazı şeyleri gözünüzde çok büyütmeyin.

        BALIK

        Sosyal çevrenizde ve arkadaş ilişkilerinizde güçlü yönlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Grupsal işlerinizde disiplinli ve programlı olmalısınız. Parasal konularda ani tepkilerden kaçının.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ