Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Haftaya astrolojide önem verdiğimiz 2 gezegenin oluşturdukları dik açıyla başlıyoruz. Bu hafta en yorucu, en zorlayıcı, en kısıtlayıcı ve en daraltıcı haftalardan biri. Hem dolunaydan aldığımız etkiler, hem Venüs’ün Aslan burcunda gerilemesi, hem de Jüpiter ve Satürn’ün dik açısı, hafta içinde devreye giren Venüs-Merkür-Satürn dik açılarıyla birlikte bu hafta sıkıntı ve sorunlar karşımızda olabilir. Cuma günü itibarıyla hem iletişimsel hem de enerji olarak daha etkili ve ferah bir sürece giriş yapacağız. Herkese iyi haftalar...

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        Bugün doğduysanız; ailenize olan düşkünlüğünüz çok fazla ama çevrenize karşı sabırsız bir tutum içindesiniz. Zor koşullar içine girdiğinizde elinizden geleni denemekten asla vazgeçmeyin çünkü siz olayları kovaladıkça şanslarınızı kendiniz yaratacaksınız. İnsanların ve özellikle karşı cinsin ilgisi hep üzerinizde olacak. Bu sene, hayatınızda bazı daralmalar yaşanabilir. Birtakım sorunlara hazırlıklı olmalısınız.

        KOÇ

        Haftaya biraz isteksiz ve geçmişe yönelik duygularınız yoğun olarak başlayabilirsiniz. Parasal harcamalarınızda sorun yaşamaya müsait olacaksınız. İlişkinizde daralmalara açık olun.

        BOĞA

        Aile hayatınızdaki keyfinizin bazı sorumluluklarınız yüzünden azaldığını düşünebilirsiniz. Partnerinizle anlaşmazlıklarınız olabilir. Bunlara konuşarak çözüm üretebilirsiniz.

        İKİZLER

        Yakın çevrenizle kurduğunuz iletişimde bu hafta bazı sıkıntılar yaşamaya açık olacaksınız. Sağlık sorunları ve iş sorumlulukları bazı ilişkilerinizde daralmalar yaşamanıza neden olabilir.

        YENGEÇ

        Parasal olarak risk almaktan uzak durun. Harcamalarınızda kısıtlamalar devreye girecek. Uzak çevrenizden alacağınız haberler derli toplu hareket etmeniz gerektiğini gösterecek.

        ASLAN

        Kişisel zevkleriniz ailevi sorumluluklarınız nedeniyle bazı noktalarda kısıtlanabilir. Kendinizi bir fanus içinde gibi hissedebilirsiniz. Abartıyı azaltırsanız çıkışınız daha kolay olacak.

        BAŞAK

        Yakın çevre sorumluluklarınız ve hayatı negatif algılama süreciniz ruhunuzla olan bağlantınızı kısarak zorlanmalara sebep olabilir. Etrafınızdaki insanlarla ilişkinizi daraltmak isteyebilirsiniz.

        TERAZİ

        Maddi sorumluluklarınız ve parayı ele alış şekliniz bu hafta sosyal ortamlarda veya geleceğinize yönelik işlerinizde sıkıntılara neden olabilir. Davetlerde kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz.

        AKREP

        Hayatı ciddi algılamanız, önemli kararları devreye sokmanız iş hayatınızda bazı kısıtlamaları ve daralmaları beraberinde getirebilir. İş küçülmelerini kişisel olarak algılamamalısınız.

        YAY

        Hayatınızın kontrolünün elinizde olmaması beklenmedik olaylara neden olabilir. Seyahat, eğitim, medya veya ticaret işlerinde bazı sıkıntılara açık olacağınız bir haftanın içindesiniz.

        OĞLAK

        Ortaklaşa parasal hanenizde geleceğinize yönelik önemli sorumluluklar yüzünden sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla parasal konularda çıkacak sorunlara hazırlıklı olun.

        KOVA

        İş ve aile sorumluluklarınız özel hayatınızı ve ortaklaşa işlerinizi etkileyebilir. Kariyeriniz türlü aşamalardan geçiyor. Bu durum ortaklaşa iş yaptığınız bazı kişilerle ilişkinizi zora sokabilir.

        BALIK

        Tatilde veya yabancı yerlerde bazı sağlık sorunlarına açık olacaksınız. Birtakım işlerinizde ertelenmeler, daralmalar ve sıkıntılar oluşabilir. İyimserliğinizi kaybetmemeniz gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ