Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün devreye giren Venüs-Satürn karesiyle, ilişkilerimizde tansiyonlu ve var olan bazı sıkıntılı konuların öne çıktığını görebiliriz. Kendimizi yalnız hissetmek, anlaşılamamak, sevdiğimiz insanla aramıza duvar örmek, kendimizi ilişkilerde gösterememek, derin yalnızlık hissine karşı dikkatli olalım.

        KOÇ

        Para sorumluluklarınız yüzünden sevdiğiniz insanla aranıza bir set çekebilirsiniz. Ortaya çıkacak tansiyonlu durumlara karşı çözümle hareket etmek ilişkinizi kurtarabilir.

        BOĞA

        Ailevi konularda bugün kopmalar söz konusu olabilir. Sevdiğiniz insanla aranıza duvar örmemeye çalışın. Ailevi konularda biraz daha esnek ve çözümcül olmalısınız.

        İKİZLER

        İş alanlarınızda sorunlar oluşabilir. Yapılması gerekenlere verdiğiniz önem yüzünden beraber çalıştığınız insanları anlamakta zorlanabilir ve onlardan karşılık bekleyebilirsiniz.

        ASLAN

        Özel hayatınıza ve iş sorumluluklarınıza dikkat etmelisiniz. Kendinizi göstermek önemli olsa bile bugün, aşk hayatınızda ve riskli işlerinizde sorunlar oluşacak.

        ASLAN

        Aile hayatınızda zorlanmalara açık bir gün. Kendinizi düşünmeniz, sorumluluklarınızın üzerinize gelmesine ve ailenizdekilere soğuk davranmanıza neden olabilir.

        BAŞAK

        Çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir. Her şeyi kendi içinde fazla sorgulayabilirsiniz. Düşünce sisteminiz biraz daha fazla eleştiriye yönelik çalışabilir.

        TERAZİ

        Bazı işlerinizin parasal karşılığını almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal ortamlarda mesafeli hareket etme isteğiniz size iş kaybettirebilir. Para konularında dikkatli olmalısınız.

        AKREP

        İş ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Patronlarınızla veya iş yaptığınız insanlarla olan ilişkileriniz zora girebilir. Sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

        YAY

        Az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işlerde sorunlar görülebilir. Seyahatteyseniz gün içinde zorlanmalar ve beklenmedik olaylar yaşamaya müsait olacaksınız.

        OĞLAK

        İş alanlarınızda parasal bir sorun ortaya çıkabilir. Borç alma, verme işlerinde problemler yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın üzerinize yük bindirdiğini düşünebilirsiniz.

        KOVA

        Sağlığınıza ve iş alanlarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Göz önünde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insanla tartışmalar yaşayabilir, ilişkinizi zora sokabilirsiniz.

        BALIK

        İlişkilerinizde bozulmalara açık olun ve insanlarla aranıza bir duvar örmemeye çalışın. Zorlandığınız konuları kendi lehinize çevirecek güce sahipsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ