Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ayak parmağından karakter analizi!
        1

        Ayak parmaklarınızın kişiliğiniz hakkında birçok şey anlattığını biliyor musunuz? İşte ayak parmaklarına göre karakter analiziniz...

        2

        Ayak parmaklarınızın yapısının kişiliğiniz hakkında ipucu verdiğini söylesek inanır mısınız? Kendi ayak yapınızı seçin ve sonra analizinizi okuyun. Ayak parmaklarınızın karakteriniz hakkında verdiği ipuçlarına çok şaşıracaksınız! Hadi başlayalım!

        3

        A) Dengeli ve sosyal: Eğer parmaklarınızın boyu sağdan sola doğru kısalıyorsa çok dengeli bir insansınız demektir. Ayrıca bir duvarla bile konuşma kabiliyetine sahipsiniz ve yeni insanlarla tanışmayı seviyorsunuz.

        4

        Arkadaş canlısı olmanız sizi bazen zor duruma sokabiliyor ama açık fikirli olduğunuzu bilerek mutlusunuz.

        5

        B) Yaratıcı ve coşkulu: Eğer ikinci parmağınız baş parmağınızdan büyükse sizin yaratıcı bir zihniniz var.

        6

        Her zaman yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz ve onları nasıl yapacağınızı kendi kendinize öğreniyorsunuz.

        7

        Her şeye atlama isteğiniz bazen stresli ve yorucu olabilir ama bu durumlarda kendinizi rahatlatmanın bir yolunu her zaman buluyorsunuz.

        8

        C) Güvenilir ve dikkatli: Bütün parmaklarınız aynı uzunluktaysa, siz sadık birisiniz. İnsanlar sizin sadece yanlarında olacağınızı değil, çeşitli durumlarda da mantıklı davranacağınızı biliyorlar.

        9

        Dikkatli doğanız sizi bazen temkinli ve hatta çekingen yapabilir. Güvendiğiniz kişilerin sizi çizginizden çıkaracak şeyler yaptırabilir, bu konuda dikkatli olmalısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ