Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün ve yarın saat 14.47’ye kadar Ay, Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroit bezlerimiz uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgıbezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Bahçe ve tarım işleriyle uğraşmamız yerinde olacak. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.

        KOÇ

        Maddi konular gündeminizden düşmeyecek. Kendinizi para alışverişi içinde bulacaksınız. Bazı ödemeler moralinizi bozsa da alacağınız güzel haberler bu sıkıntılarınızı dağıtacak.

        BOĞA

        Keyfiniz yerinde olduktan sonra tüm işleri rahatlıkla yapabilme özelliğine sahipsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın söyleyeceği bir söz veya bir davranış sizi aşağıya çekmeye yetiyor.

        İKİZLER

        Hevessiz oluşunuz nedeniyle önemsemeyeceğiniz birtakım detaylar başınıza iş açabilir. Bazen iş sorumlulukları size fazla ağır geliyor. Böyle zamanlarda ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.

        YENGEÇ

        Arkadaş ortamlarınızdaki konuşmaların özel hayatınıza uymadığını görebilirsiniz. İçinizdeki enerjiyi hiç kimse durduramayacak. Bir an önce ortamlara karışıp eğlenmek isteyebilirsiniz.

        ASLAN

        Beraber çalıştığınız etkili insanlar, birçok konuda size yol gösterebilir. Bu tür bir fırsat kariyeriniz açısından etkili olabilir. Değerlendirdiğiniz takdirde başarıyı elde etme ihtimaliniz yüksek.

        BAŞAK

        Bugün, aşk hayatınızda yaşadığınız önemli değişimleri az samimi olduğunuz insanlarla paylaşma eğilimindesiniz. Aşkınızı ilk defa başka birine anlatmak size heyecan verebilir.

        TERAZİ

        Maddi konularda ailenizle planlar yapacaksınız. Küçük pürüzler çıkabilir. Hayatınızdaki insanın düşüncelerini öğrenmeden harekete geçmeyin, yoksa istediklerinizi yapmak zorlaşır.

        AKREP

        Kendi hayatınıza daha fazla odaklandığınız hatta benmerkezci biri olduğunuz için özellikle sevdiğinizin isteklerini çok umursamıyorsunuz. Kendinize olduğunuz kadar ilişkinize de dürüst olun.

        YAY

        Maddi ilişki kurduğunuz kişiler bir para işinizi halledebilir. İş alanlarınız veya sağlık durumunuz, hayatınızın ortasında bir yer edinecek. Bu alanların etkileriyle meşgul olacaksınız.

        OĞLAK

        Bugün, güçlü kişiliğinizle ve yapmak istediklerinizle kendinizi harekete geçirebilirsiniz. Gün içinde sportif faaliyetlerde bulunmak ya da eğlenceli ortamlar içine girmek isteyeceksiniz.

        KOVA

        Aile hayatınızda organize olmasını bilecek ve hareket alanınızı aile fertlerinizin etrafında sağlayacaksınız. Bugün, programlarınızı ailenize göre ayarlamaya özen göstereceksiniz.

        BALIK

        Bugün, yakın arkadaşlarınızla veya kardeşlerinizle planlı bir etkinlik içinde olabilirsiniz. Aranızdaki bağı güçlendiren bu tür buluşmalar hayatınıza ayrı bir huzur ve hava katacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ