Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün doğduysanız; zeki, özenli, hızlı düşünen ve hayalgücü yüksek bir insansınız. Aynı anda birçok işle uğraşmayı seviyorsunuz. Bir işe başladıktan sonra hemen vazgeçiyorsunuz. Kalıcı başarıya ulaşmak için enerjinizi hayatınız boyunca doğru iş alanlarına kanalize etmeniz gerekiyor. Bir işe atılmadan önce gerçekten ne istediğinize karar vermelisiniz. Bu sene, gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda dikkatli adımlar atmalısınız. Değişimlere hazır olmalısınız.

        KOÇ

        Gelecekle ilgili sorumluluklarınızda çevrenizle beraber hareket etmek size bu dönem rahat bir nefes aldırabilir. Kişisel isteklerinizi ve beklentilerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz.

        BOĞA

        İş alanlarınızda parasal yönden iyi disipline olmanız gerekiyor. Patronlarınızın gözüne girmek için ağır çalışmalardan kaçınmayın. Sizi az tanıyan kişilerden daha fazla destek göreceksiniz.

        İKİZLER

        Ortaklaşa atılacak adımlarda disiplinli ve sorumlu davranmayı başarırsanız, oldukça güzel sonuçlar alacağınız bir gün olacak. Sosyal ortamlarda iletişiminizi canlı ve iyimser tutabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Sosyal ortamlarda rahat hareket etmeniz size önemli iş olanakları sağlayabilir. Bu dönem kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Bu, daha fazla iş sorumluluğu olarak size geri dönebilir.

        ASLAN

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insan veya çocuğunuz için çok çalışmaktan gocunmayacaksınız. Bugün, seyahat ve eğitim konularında yapılması gereken işlerinizi halledeceksiniz.

        BAŞAK

        Aile hayatınızda yapmanız gerekenleri sorumlu bir şekilde halledeceksiniz. Ağır ve sizi zorlayacak işlerinizi bir çırpıda çözeceksiniz. Ortaklaşa parasal konularda güzel gelişmeler olabilir.

        TERAZİ

        Başkalarının kaynaklarından ve ortaklaşa işlerden yararlanmayı bileceksiniz. Yakın çevrenize karşı sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Aşk hayatınızda kalıcı adımlarla ilerleyeceksiniz.

        AKREP

        Kararsız kaldığınız planlar konusunda çevrenizden yardım alacağınız bir gün olacak. Olaylar üstünüze üstünüze gelebilir ama iş hayatınızda alacağınız sorumluluklar kafanızı rahatlatabilir.

        YAY

        Ağır ve uzun soluklu ilerleyen hayat planlarınızda çok önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içinde eğlenceli konularda ve aşk hayatınızda duygusal sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

        OĞLAK

        Aile hayatınızda sadece kendi sıkıntılarınızdan bahsetmemeye çalışın. Bugün, maddi konularda limitlerinizi bilecek ve para konularındaki güvensizliklerinizi geride bırakacaksınız.

        KOVA

        Bir yandan gezmek isterken diğer yandan yakın çevrenizdeki insanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geleceğinize yönelik devreye soktuğunuz işlerde hayat sizi destekliyor

        BALIK

        Kendinize ve işinize yaptığınız yatırımların karşılığını göreceksiniz. Disiplinle yaklaştığınız her konuda uzun vadeli başarı sağlayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara para harcayabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ