Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün Ay, Boğa burcunda dolaşıyor. Boğazımız ve tiroit bezlerimiz uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide boyun, boğaz, ses telleri, damak (tat alma) ve bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgıbezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Paramızı artırmak veya çoğaltmak için harekete geçebiliriz. Sanatsal işlere eğilimimiz artabilir.

        KOÇ

        Ekim ayında özel hayatınız ön planda olacak. İş hayatınızda önemli fırsatlar karşınıza gelebilir. Maddi konulara dayalı işlerle başlayan gününüz kısa vadeli planlarla hareketlenebilir.

        BOĞA

        Bu ay, beraber çalıştığınız insanlara saygıyla ve sevgiyle yaklaşımınız iş alanlarınızda sizi aranılır kılabilir. Aşk hayatınızda şans ve fırsatlar olabilir. Bugün, aile hayatınızda dikkatli olmalısınız.

        İKİZLER

        Evinize, ailenize ve yuvanıza ağırlık vereceğiniz bir ay olacak. Aşkı geldiği gibi karşılayacak, eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Varsa çocuğunuzla iletişiminize bu aralar dikkat edin.

        YENGEÇ

        İletişim ve satış fırsatlarınızın bolca karşınıza geleceği bir ay başlıyor. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi artıracağınız, aile hayatınızda eski konu ve konuşmaların gündeme geleceği bir ay olacak.

        ASLAN

        Girişimleriniz ve fırsatların bu sene sizi desteklemesiyle birlikte ekim ayı parasal konularda şanslı bir ay olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminize çok dikkat etmelisiniz.

        BAŞAK

        Ekim ayında parasal şanslarınız ve hayat girişimleriniz sizi mutlu edebilir. İş ve ticaret alanlarınızda dikkatli adımlar atın. Bugün dış ortamlarda hiçbir şeyden memnun kalmayabilirsiniz.

        TERAZİ

        Kişisel hayatınıza odaklanacaksınız. Bu ay, girişimleriniz önem kazanırken Merkür’ün sizin burcunuzda gerilediğini unutmayın. Bugün ortaklaşa parasal konularla ilgileneceksiniz.

        AKREP

        Bu ay çok önemli işlere kalkışmamak ve biraz dinlenmek en doğrusu olabilir. Yeni döneme hazırlanmalı ve sadece sosyal ortamlarınızdaki önemli işlerinizin üzerine düşmelisiniz.

        YAY

        Sosyal ortamlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir ay başlıyor. Bir yandan da iş hayatınızda önemli fırsatlarınız devam ediyor olacak. Bugün, önemli işlerinizi tamamlamaya çalışın.

        OĞLAK

        Bu ay, eskiden konuşulmuş kariyer işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Eğitim, seyahat, medya fırsatlarınız devrede olacak. Bugünse, sevdiğinizle aynı zevkleri paylaşmayacaksınız.

        KOVA

        Eğitim, kurs, seminer fırsatlarınızın ön planda olacağı; tamamlanmamış işlerinizin gündeme geleceği bir ay başlıyor. Alacak verecek dengenizde önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız.

        BALIK

        Ortaklaşa para alanlarınızı gözden geçireceğiniz, parasal konularda dikkatli adımlar atmanız gereken bir ay başlıyor. Bugün, iş alanlarınızdaki bazı çıkışlarınız ilişkilerinizi zorlayabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ