Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        KOÇ

        Evinizde ve aile ortamlarınızda bulunmak sizin için önemli olacak. Dinlenip yapacaklarınız için enerji toplamalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan sizi sinirlendirebilir.

        BOĞA

        Bugün, telefonunuz hiç durmayacak. İş ve sağlık alanlarınızda beklenmedik olaylara karşı kolay tepki verebilirsiniz. İnsanlara karşı sabırsız ve anlayışsız olabilirsiniz.

        İKİZLER

        Birkaç gün boyunca paranızın hesabını yapmak ve koşullarınızı gözden geçirmek ön planda olabilir. Etrafınızdan destek göreceksiniz. Sevdiklerinizle anlaşmazlıklara dikkat edin.

        YENGEÇ

        Vaktinizi ailenize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Aile hayatınızdaki bir insan bugün sinirinizin bozulmasına neden olabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışı elden bırakmayın.

        ASLAN

        Bugün uzaklardan alacağınız haberler ya da verdiğiniz bir söz, üzerinizde gerilim yaratabilir. Enerjinizi çevrenize aktaracaksınız. Fazla duygusal tepkiler verebilirsiniz.

        BAŞAK

        Vaktinizi daha çok arkadaşlarınız ve sosyal ortamlarınıza ayırmak isteyeceksiniz. Aile hayatınıza fazla odaklı olduğunuzdan böyle ortamlara girmek nefes almanızı sağlayacak.

        TERAZİ

        Kalabalık ortamlarda ve iş alanlarınızda enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. Özel hayatınızda dengenizi sağlamış değilsiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinize sinirlenebilirsiniz.

        AKREP

        Bulunacağınız dış mekânlarda göreceğiniz bir tavır hoşunuza gitmeyebilir. Olaylara farklı tavırlarla yaklaşın. Anlayışınız yüksek ama hâlâ parasal tedirginlikleriniz var.

        YAY

        Para işlerine yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber yapılacak planlar kafanızı biraz rahatlatabilir. Arkadaşlarınızdan alacağınız bazı haberler yüzünden sinirlenebilirsiniz.

        OĞLAK

        İş alanlarınızdan uzaklaşmalı ve vaktinizi daha çok özel hayatınıza yöneltmelisiniz. İhmal ettiğiniz özel yaşantınızda bugün yapılacak planlar keyfinizi yerine getirecek.

        KOVA

        Pratik çalışmalara kendinizi bırakacaksınız. Tamamlanması gerekenleri halletmelisiniz. Yoksa eliniz ayağınıza dolaşabilir. Geleceğiniz adına önemli sorumluluklar altındasınız.

        BALIK

        Bugün, ilgi alanlarınız size ve sevdiğiniz insana keyif verecek olaylara kayabilir. İş ortamlarınız aktif ama siz bugünü özel hayatınıza ve sevdiğiniz insana ayırarak geçireceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ