Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Haftaya önemli sorumluluklar üstlenerek giriş yapacağız. Hayata bakış açımız dar ve disiplinli olabilir. Önemli işlerimizde programlı ilerlemek önem kazanıyor. Aralık ayına düşünce bazında daha olumlu enerjilerle giriş yapıyoruz. Esnek ve farklı düşünce kalıpları, konuşmalar, görüşmeler devrede olabilir. Cuma günü tutamayacağımız sözler altına girmeyelim. Cumartesi günü Venüs, Akrep burcuna geçecek. İlişkilerimizde daha kıskanç ve tutucu olabiliriz. Pazar günü bir yandan kolay harekete geçeceğiz diğer yandan da güçlü insanlarla sıkıntı ve sorunlar yaşamaya açık olacağız.

        KOÇ

        Seyahat, eğitim ve medya sorumluluklarınız artmaya başlayacak. Az tanıdığınız insanlarla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Uzaktaki akrabalarınızın sorunları gündeme gelebilir.

        BOĞA

        Bir vergi meselesi, kredi borcu, banka ödemesi, miras konuları ya da nafaka işlemleri hayatınızda yer edebilir. Aile büyüklerinizdan birinin önemli bir ameliyat geçirmesi gerekebilir.

        İKİZLER

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın yaşadığı değişimler ve olaylar sizi de ilgilendirecek. Kendinizi bu konulardan mesul tutarak olaylara büyük bir ciddiyetle yaklaşabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Yakın çevrenizin sağlık konularıyla daha fazla uğraşabilir ya da kendi sağlığınıza dikkat ederek önemli kararlar alabilirsiniz. Bugün, tamamlanması gereken çok işiniz olabilir.

        ASLAN

        Hayata ciddi bakacaksınız. Her tür yaratıcı işinizde, çocuğunuzla ilişkinizde ve aşk hayatınızda sorumluluklarınız artacak. Borsada yatırım yapanlar için zor bir hafta olabilir.

        BAŞAK

        Davranışlarınızla ilgili yeni düzenlemeler gerekiyor. Kendi sağlığınıza ve aile büyüklerinizin sağlığına bu hafta dikkat etmelisiniz. Ailevi sorumluluklarınızdan kaçmamaya özen göstermelisiniz.

        TERAZİ

        Yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları artabilir. Kendinizi bir fanusun içinde yalnız hissedebilirsiniz. İletişim içinde olacağınız herkese karşı sorumlu ve ciddi yaklaşmayı seçeceksiniz.

        AKREP

        Hayata her zamankinden daha planlı ve ciddi gözlerle bakacaksınız. İş hayatınızda bazı para sorunları ve sıkışmalar oluşabilir. Aile büyüklerinizden birinin parasal sorumluluğu artacak.

        YAY

        Hayatınıza çekidüzen verme isteğiniz yoğun olacak. Gereğinden fazla sorumluluk almayın. Kendinizi çok yormayın. Uzakta bulunan akrabalarınız bazı sıkıntılar yaşayabilir.

        OĞLAK

        Başka insanların sorumluluklarını da üstlenerek hareket edebilirsiniz. Gelişen olayları kontrol etmeye çalışmamalısınız. Ortaklaşa ödemelerde yapmanız gerekenler devrede olacak.

        KOVA

        Grupsal işleriniz giderek artıyor. Geleceğiniz adına sizi sıkan önemli konuşmalar devrede olabilir. Özel hayatınıza etki eden bir insanın yaşamında da bazı zorlanmalar oluşabilir.

        BALIK

        İş sorumluluklarınız ve yükünüz artacak. Daha fazla işin omuzlarınıza yüklendiğini hissedeceksiniz. İş ve sağlık konularına bu hafta dikkat etmeli, sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ