Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        KOÇ

        Bugün, hayata bakış açınız esnek olacak. Sıra dışı konular sizi hareketlendirebilir. Farklı ortamlarda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. İş hayatınızda gücünüzü ortaya koymalısınız.

        BOĞA

        Ortaklaşa para alanlarınızda oldukça esnek ve değişik bir gün sizi bekliyor. İçinizden yükselen enerjiyle gizemli olaylar ilginizi çekiyor. Dış ortamlarda etkili bir gün geçirebilirsiniz.

        İKİZLER

        Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla iyi anlaşacaksınız. Değişik organizasyonlar devrede olabilir. Farklı arkadaş grupları hayata bakış açınızı genişletebilir. Duygusal olarak güçlü olacaksınız.

        YENGEÇ

        İş hayatınızda ve kariyerinize yönelik adımlarınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Önemli görüşmeler devrede olacak. Sevdiğiniz insana duygularınız güçlü akacak.

        ASLAN

        Dış ortamlara bağlı işlerinizde oldukça başarılı bir gün olabilir. Farklı bir gün geçirebilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa şans sizden yana olacak. İş hayatınızda herkes sizi dinleyecek.

        BAŞAK

        Ev hayatınızda oldukça heyecanlı bir gün geçirebilirsiniz. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar size kendinizi iyi hissettirecek. Aşk hayatınızda duygularınız çok güçlü çalışacak.

        TERAZİ

        Özel hayatınızda ve iletişime dayalı konularda rahat, keyifli ve esnek bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde güzel konuşmalar gündeme gelebilir. Değişimden korkmayın.

        AKREP

        Parasal kazançlarınız size kendinizi iyi hissettirebilir. Olaylara karşı esnek davrandıkça, işlerin lehinize döndüğünü fark edebilirsiniz. Birçok konuda çevrenizi ikna etmekte zorlanmayacaksınız.

        YAY

        Aşk hayatınızda esnek, farklı ve keyifli bir gün sizi bekliyor. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde düşüncelerinizi ve fikirlerinizi rahatça ortaya koyabilirsiniz. Para alanlarınızda güç sizden yana olacak.

        OĞLAK

        Keyifli bir gün geçireceksiniz. Ailenize vakit ayırmak sizi çok mutlu edebilir. Hayatınızdaki değişimleri gözden geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Güçlü kişiliğinizle bencillikten uzaklaşmalısınız.

        KOVA

        Bugün, grupsal organizasyonlarda şans sizden yana olacak. Esnekliğinizle çevrenizdeki insanları etkileyeceksiniz. Bazı konuları kafanızda büyütmemeli, psikolojinizi yukarılara taşımalısınız.

        BALIK

        İş alanlarınızda kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Paraya karşı esnek yaklaşımınız, daha çok işi ve parayı kendinize çekmenize neden olacak. Güçlü arkadaşlarınızdan yardım göreceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ