Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yengeç burcu 2016 yılı yorumları -Ünlü Astrolog Hande Kazanova

        HABERTURK.COM

        Sevgili Yengeçler; reklam, satış, pazarlama, öğrenim ve yazım konularında şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        Eylül ayına kadar; yeni fikirler üretecek bu fikirlerinizi konuşma ve yazma yoluyla ileterek başarılı işlerde bulunacaksınız.

        Elde ettiğiniz başarılar; sadece yakın çevrenizle sınırlı kalmayacak ve daha uzaktaki insanlara ulaşmanızı sağlayacak.

        Araştırma ile ilgili bir işiniz varsa bu yıl araştımalarınızı geliştirebilir ve daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

        Gazetecilik, basın yayın gibi bir sektörde çalışıyorsanız, yaratıcı ve ferah bir süreç sizi bekliyor. Ayrıca internet ve sosyal medya ile ilgileniyorsanız; yıl içinde zorlanmalarınız olabilir.

        Tanıtım ve pazarlama işlerindeyseniz daha yüksek adımlar atabilirsiniz.

        Bu yıl sürpriz fıtsatlar ve şanslar sizin yanınızda olabilir. Aileniz ve akrabalarınızın olumlu etkiler altında olması nedeniyle onlardan olumlu etkileneceksiniz.

        2015'te bocalamanıza neden olan iş ve hizmet alanındaki sorunlar yeniden devreye girebilir. 2016 yılında iş, sağlık ve hizmet alanlarına ilginizi kaydırmanız ve önceliklerinizi iyi belirlemeniz gerebilir.

        Kendinizde disiplin sağlamalı ve hayatınızı düzenlemelisiniz. 2016 sorumluluklarınızı ertelememeniz gereken bir yıl olabilir.

        Detaylarla ilgilenmek ve çok çalışmak bu dönemde vücut ritminizi olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle yoğun çalışma temposu arasında kendinize vakit ayırarak ve egzersiz yaparak rahatlayabilirsiniz.

        İşlerinizde bazı sorunlardan tedirgin olmamanız gereken bir döneme girebilirsiniz. İş koşulları, monotonluk ve işinizi sevip sevmediğiniz gibi konularda kendinizi sorguladığınız bir döneme girebilirsiniz. Bu dönemde belki daha çok keyif almanızı sağlayacak, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracağınız bir alana kayabilirsiniz.

        YENGEÇ BURCU 2016 PARA/KARİYER/İŞ DURUMU

        2016 yılında Satürn'ün etkisiyle iş ve hizmet alanlarınıza daha fazla önem vermeniz gerekebilir. İletişim, satış, pazarlama ve yayıncılık, halkla ilişkiler, reklam ve bilişim sektöründe bir işe sahipseniz, pratik çözümlerinizi devreye sokmanız gerekebilir.

        17 Nisan'da Mars'ın iş alanınızdaki herilemesi 27 Mayıs'a kadar iş ve hizmet konularında enerji sorunları yaşamanıza neden olabilir. Bu tarihlerde iş konusunda önemli kararlardan uzak durmanızda fayda var.

        23 Mart, 26 Mayıs 18 Haziran, 24 Ağustos ve 10 Eylül tarihlerinde rutin işlerinize dikkat etmeniz gerekiyor.

        18 Ağustos'ta gerçekleşecek olan tutulma, para ve finansal sorunlara neden olabilir.

        YENGEÇ BURCU 2016 SAĞLIK DURUMU

        2 yıl sürecek olan sağlık konusundaki sorumluluklarınız 2016 ile birlikte başlayacak.

        Hamur işi tatlı ve yağlı yiyecekler tüketmeyi seven Yengeçlerin bu dönemde beslenmesine daha çok özen göstermesi gerekebilir.

        İş stresinden mümkün olduğu kadar uzak durmalı ve yaşam tarzınızda düzenlemeler yapmalısınız.

        YENGEÇ BURCU 2016 AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK YORUMU

        23 Mart tarihindeki tutulmayla birlikte tüm algınız ailenize dönebilir. Bu dönemde duygularınızda değişinler, stres veya iniş-çıkışlar yaşanabilir.

        27 Mayıs'ta Mars'ın gerileyerek aşk ve çocuk alanınıza haymasıyla birlikte aşk ve çocuk konularında Haziran sonuna kadar sorunlar yaşayabilirsiniz.

        Yılın ikinci yarısı itibariyle ev ve aile konularında şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle 9 Eylül tarihinden itibaren bu şans ve fırsatlarla daha çok karşılaşabilirsiniz.

        1 yıl içinde emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz.

        Evlenmek ve yuva kurmak isteyen yengeçler bu tarihten sonra harekete geçebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ