Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Terazi burcu 2016 yılı yorumları -Ünlü Astrolog Hande Kazanova

        HABERTURK.COM

        Sevgili Teraziler, Jüpiter'in etkisiyle 2016 yılında neşe, bolluk ve zenginlik hayatınızda olacak.

        Her türlü olumsuzluktan korunacak ve iyiliklerle karşılaşacaksınız. Ruhunuzu keşfetmek ve yardımlaşmayı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz ve şans sizden yana olacak.

        İşlerinizde bir yavaşlama yaşanırsa bunun kendiniz için olduğunu unutmayın. Devlet kurumları, büyük şirketler, hastane, hapishane ve derneklerle işi olanlar şanslı ve fırsatlı bir döneme girecekler.

        Sahne arkası işler, sinema, resim, dans, bale ve kareografiye dayalı işlerde ve yazım alanlarında çok çalışabilir ve güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

        9 Eylül'de önemli bir hazırlık sürecine girmeniz mümkün. İstenmedik huylarınız ve davranışlarınızdan kurtulmak için harekete geçebileceğiniz bir yıl sizleri bekliyor.

        Daha önce yaşanmış olan olayları didiklemeniz ve araştırmanız sizin en büyük düşmanınız olabilir. Bu döneme dikkat edin.

        Yakın çevre, akrabalar, öğrenim, reklam, pazarlama ve satış gibi alanlarda sorumluluklarınız önem kazanmaya başlıyor. Satürn bu konulardaki ilişkilerinizi test edebilir.

        Akraba veya aile ile ilgili sağlık problemleriyle yüzleşmek, iletişim sorunları ya da ilişki sorunları görülebilir. Bu dönemde düşüncelerinizi gözden geçireceğiniz bir süreç sizi bekliyor.

        TERAZİ BURCU 2016 PARA/KARİYER/İŞ DURUMU

        2016 yılında reklam, satış, bilgisayar ve pazarlama, tanıtım gibi alanlarda bakış açınızı geniş tutabilir ve belli bir disiplinle adımlar atabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında iş ve fırsartlar açısında çok şanslı olduğunuz bir döneme girebilirsiniz. Eylül'de Jüpiter burcunuza geçince daha önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        Şansınızın etkisiyle aklınızdaki daha önce hazırladığınız bazı konularda önemli bir dönemi başlatabilirsiniz.

        17 Nisan-27 Mayıs tarihleri arasında satış reklam, yayıncılık, bilgisayar ve tanıtım işlerinde sorunlar ve sıkıntılar yaşanabilir. 27 Mayıs 30 Haziran tarihleri arasında ise parasal konularda daha dikkatli olmalı ve ticari girişimlerden uzak durmalı harcamalarınızı kontrol altına almalısınız.

        9 Mart ve 16 Eylül arasında yaşanacak olan tutulmalar yeni olanaklar fırsatına erişmenizi sağlayabilir.

        TERAZİ BURCU 2016 EĞİTİM YILI

        İlk, orta ve lise eğitiminde bazı sorunları dikkat ve konsantrasyonla aşabilirsiniz. 17 Nisan ve 27 Mayıs tarihleri arasında eğitim konusunda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

        TERAZİ BURCU 2016 SAĞLIK DURUMU

        9 Mart-1 Eylül-16 Eylül tarihlerindeki tutulmalar sağlığınıza dikkat etmenizi gerektirebilir. 9 Eylül'den sonra fiziki anlamda rahata erecek sağlık konularında sıkıntısız bir dönem geçireceksiniz.

        TERAZİ BURCU 2016 AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK YORUMU

        Yakın çevreniz, akrabalarınız ve ailenizle olan ilişkilerinize daha çok önem göstermeniz gerekiyor. Özellikle 17 Nisan 27 Mayıs tarihleri arasında ilişkilerinizde sıkıntılar olabilir. 18 Ağustos'ta yaşanacak olan tutulmayla beraber aşk hayatınız ve çocuk ilişkilerinizde duygusal karar verebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ