Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Pazar Hangi güzelleri izleyeceğiz?
        1

        Yılın ilk ayında Hollywood coştu. Peki ya Türk sinemasında neler var? Aktörler bir tarafa hangi güzel aktristleri izleyeceğiz, kimleri özleyeceğiz ona bakalım...

        Ece ULUSUM – Sema EREREN / HABERTÜRK PAZAR

        2

        Annemin Yarası - 11 Mart: Yılın en çok beklenenlerinden biri “Annemin Yarası”. Bosnalı Salih’in anne ve babasını arayış hikâyesini anlatan filmin kadrosunda iki güzel var; Meryem Uzerli ve Belçim Bilgin. Gözümüz Bilgin’e alışık ama bu Uzerli’nin Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra ilk sinema projesi. Aktrislere Ozan Güven ve Okan Yalabık eşlik ediyor. Bakalım neler olacak?

        3

        Kardeşim Benim - 15 Ocak: Burak Özçivit ve Murat Boz’un birbirlerini yıllardır görmeyen iki kardeşi canlandırdığı “Kardeşim Benim”de ikiliye Aslı Enver eşlik ediyor. Yıllardır küs olan iki ünlü kardeşin, babalarının vasiyeti sonrası değişen hayatlarını anlatan filmde Enver, acemi bir muhabiri canlandıracak. Televizyon dizilerinde yıldızı parlayan yakında Show TV’de “Kış Güneşi”nde izleyeceğimiz Enver’in yeni sinema projeleri de yolda.

        4

        Dünyanın En Güzel Kokusu - 12 Şubat: Başrollerini Tuba Ünsal ile Rıza Kocaoğlu’nun paylaştığı Dünyanın En Güzel Kokusu’nda Ünsal, Derya karakterine hayat veriyor. Arkadaşlıkla başlayıp çocuk özlemiyle aşka dönüşen film, tam da Sevgililer Günü haftasında vizyonda olacak. Sinemayla hasret giderecek olan Ünsal’ın ikili diyalogların çok olduğu filmde ne kadar rol keseceği merak konusu...

        5

        Dar Elbise - 2016: Dar Elbise’de genç tasarımcı Lisa, defilesinde yer alacak modeli bulur ama ondan önce modelin ailesini ikna etmek zorunda kalır. Başrollerde Tuba Büyüküstün, Caner Cindoruk ve Hazar Ergüçlü gibi isimler var. Geçen yıl Büyüküstün eşi Onur Saylak ile Rüzgârın Hatıraları’nda oynamıştı. Farklı film projelerinde yer alacağı da konuşuluyor. Çok seçici olduğundan uzun süre bir yerde göremeye de biliriz.

        6

        Deli Ormanlı – 1 Nisan: Bir boksör ile televizyon spikerinin hikâyesini ele alan “Deli Ormanlı”nın başrollerinde Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay var. Televizyon dizilerinde daha başarılı işler yapan Akalay’ın bu filmde şansı dönebilir; daha sık beyazperdede görebiliriz.

        7

        Kolpaçino: 3. Devre - Haziran: Şafak Sezer’in seri haline getirdiği komedi filmi Kolpaçino’nun üçüncüsü yolda. Kadro hemen hemen aynı. İkinci serinin güzeli Arzu Yanardağ, bu seride de yer alıyor. En son iki yıl önce sinema filminde rol alan Yanardağ, gişeye oynayan Kolpaçino’da yine bakışlarını konuşturacak.

        8

        Temel ile Dursun İstanbul’da – Şubat: “Öyle Bir Geçer Zamanki” ile yıldızı parlayan Wilma Elles, sinemaya da girişti. Karadeniz fıkralarından esinlenerek senaryosu yazılan Temel ile Dursun İstanbul’da filminde Rus yenge Elena’yı canlandırıyor. Komedi filmleri yükselişteyken doğru adım olabilir fakat klişelerden sıyrılmadıysa yandı!

        9

        BU YIL ONLARI ÖZLEYECEĞİZ

        Bergüzar Korel: Ortadoğu’nun incisi Bergüzar Korel’i de bu yıl beyazperdede göremeyeceğimiz isimlerden. HT Magazin’de okuyoruz; bir yandan ikinci çocuk çalışmaları diğer yandan da yeni açtığı kafesi, projelere vakit kalmıyor anlaşılan. 3 sezon Karadayı’dan sonra Korel, uzun bir dinlenmeyi hak etti ama ekran ve beyaz perde dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor.

        10

        Beren Saat: Aşk-ı Memnu’daki Bihter Ziyagil rolü öyle yapıştı ki Beren Saat’e, Google’a adını yazınca ilk 2 sayfa diziden sahnelerin fotoğrafı akıyor. “Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan”a sonunda girdi ama görünen o ki yetmedi. Dahası bu yıl vizyona girecek bir filmi de görünmüyor. Geri dön Bihter, ah pardon Beren!

        11

        Nurgül Yeşilçay: 2 yıl önce “Gece” filmde gördüğümüz Nurgül Yeşilçay, kendini televizyon dizilerine verenlerden... Yeşilçay da uzun aralıklarla yeni projeye girişen oyunculardan. İyi de seyirci özlüyor! Yeni bir sinema projesi olmayan ya da netleşmeyen isimler arasında Özge Özpirinçci, Selma Ergenç, Hatice Şendil, Pelin Karatay ve Hülya Avşar gibi isimler var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ