Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Jennifer'ın kırmızısı, Kate'in parıltısı büyüledi!

        ESRA ÇORUH ALTIN KÜRE KIRMIZI HALI YORUMLARI / GAZETE HABERTÜRK

        Altın Küre Ödül Töreni’nde gözümüz kırmızı halıya kilitlendi. İşte, payet, fırfır ve beyazın hâkim olduğu kırmızı halının kazanan ve kaybeden ünlüleri...

        ELEGAN

        Helen Mirren Onu kırmızı halıda hiç kötü görmedik. İşte yine Hellen Mirren, Badgley Mischka siyah gece elbisesiyle çok elegan. Örnek alınmalı.

        MODERN

        Alicia Vikander Modern, genç, farklı, sıradışı... Louis Vuitton imzalı beyaz elbisesiyle Vikander alışagelmişin dışına çıkıp göz kamaştırmayı başarmış. Bayıldım.

        PARILTI

        Kate Bosworth Evet, parıltı elbise var, elbise var! Kate Bosworth’un Dolce Gabbana elbisesi parıltının mükemmel tanımı. Tamamı payetlerle bezeli elbisenin modeli sadeliğiyle dengelenince ortaya mükemmel bir sonuç çıkıyor. Ne fazla, ne eksik... Çok sevdik.

        KIRMIZI

        Jeniffer Lawrence Christian Dior imzalı kırmızı tuvaletiyle Jennifer Lawrence en çok beğendiğim isimler arasında. Yanlardan açık kırmızı tuvaletiyle sofistike, seksi hem de çok modern görünüyor. Saç, makyaj ve takılarıyla kıyafetini mükemmel tamamlamış.

        SEKSİ

        Kirsten Dunst Siyah seksi Valentino elbisesi Kirsten Dunst’a çok yakışmış. Belki başka bir isim bu kıyafeti giymiş olsa göğüs dekoltesi rahatsız edebilirdi ancak Dunst başarıyla taşımış.

        20'LER

        Cate Blanchett Cate Blanchett her zaman kırmızı halıda dikkat çekmeyi bilen bir isim. Givenchy Couture imzalı gece elbisesiyle bizi 20’lere götürüyor. Seçimi ile yine sıradanlıktan uzak olan Blanchett’e tam puan!

        SÜRPRİZ

        Heidi Klum Kırmızı halıda şaşırtan isim Heidi Klum oldu. Genellikle kırmızı halıda giyinmeyi bilmeyen Heidi Klum bu kez Dolce Gabbana gümüş rengi püsküllü elbisesiyle en beğendiklerim arasındaydı.

        BEĞENMEDİK

        Kate Hudson Parıltı ama herhalde en kötü örneği... Renk seçimi de kıyafetin iki parçalı oluşu da çok yanlış. Michael Kors kıyafetiyle Kate Hudson gecenin sınıfta kalanları arasında!

        Eva Longoria Eva Longoria’nın kırmızı halı seçimini açıkçası hiç anlayamadım. Fiyonklu ve çiçek işlemeli bu elbiseyi neden giymiş olabilir?!

        ALTIN KÜRE'YE DAMGA VURDULAR!

        "Oscar'ın habercisi" olarak değerlendirilen "Altın Küre" ödülleri Kaliforniya'nın Beverly Hills şehrinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. The Revenant (Diriliş) filmi Drama dalında En İyi Film ödülünün sahibi olurken, filmin başrol oyuncusu Leonardo DiCaprio drama dalında En İyi Erkek Oyuncu, filmin yönetmeni Alejandro Gonzalez Inarritu da En İyi Yönetmen ödülüne layık görüldü.

        Ünlü Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın da ödül kazandığı Altın Küre'ye, Leonardo Di Caprio'nun Lady Gaga'nın arkasından yaptığı hareket damgasını vurdu.

        İŞTE O ANLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ