Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Alkollü baba dehşet saçtı

        Orhangazi’de bugün meydana gelen olayda madde ve alkol bağımlısı olduğu belirlenen bir şahıs, alkollü geldiği kendi evinde önce eşini ve iki küçük kızını dövdü. Eşinin dayağından iki küçük kızıyla birlikte kaçan anne babasının evine sığınırken, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen baba ise eşinin kaçmasına kızarak kendi evini ateşe verdi.

        Büyük oranda yanan ev itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülebildi. Eşinden ayrılmak isteyen talihsiz anne ise şimdi evsiz bir şekilde babasının evinde kendisine uzanacak bir yardım elini bekliyor.

        Orhangazi’de Arapzade Mahallesi Erenler Cami yakınlarında ikamet eden ve madde ve alkol bağımlısı olduğu belirlenen bir şahıs önceki akşam alkollü bir şekilde gittiği evde önce eşini ve çocuklarını darp etti, eşi ve çocukları camdan atlayıp evden kaçınca da sinirlenip kendi evini ateşe verdi. Olay önceki gece saat 22:00 sıralarında Arapzade Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre madde ve alkol bağımlısı olduğu belirlenen Metin S. Önceki akşam yine alkollü bir şekilde evine geldi. Evinde eşi ile tartışan Metin S. Alkolün de etkisiyle eşi Yaşargül S.’yi darp etmeye başladı. Semra ve Şeyda adında iki kız çocuk babası olan Metin S. Eşi ile birlikte çocuklarını da darp edince, Yaşargül S. Çocuklarını da alarak evin camından atlayarak evden kaçtı. Eşinin evden kaçmasıyla birlikte sinirlenen öfkeli koca daha sonra kendi evini ateşe vererek ortadan kayboldu. Kısa sürede alev topuna dönen ev itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yanan ev kullanılamaz hale gelirken ortadan kaybolan öfkeli koca Metin S. İse polis tarafından dün gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğüne getirilen Metin S. Buradaki ifadesinden sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer yandan sürekli kocasının baskısına maruz kalan Yaşargül S. İse baba evine sığınırken, dün Emniyet Müdürlüğü’ne giderek eşinden şikayetçi olduğunu dile getirdi. Öte yandan evi yanan ve iki kızı ile babasının evine yerleşmek zorunda kalan Yaşargül S. Kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor. Evi kullanılamaz hale gelen talihsiz kadın bu konuda yetkililerden gelecek yardımı bekliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ