Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Haftaya saat 16.38’de Kova burcunda oluşacak yeniayla başlıyoruz. Bu yeniay sosyal çevremizle ilgili konu ve olayları hızlandırabilir. Geleceğimize ve ideallerimize yönelik işlerimiz için harekete geçebiliriz. Çarşamba günü ilişkilerimizde ve parasal konularda şanslı etkiler altında olacağız. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hareketli, eğlenceli, keyfimize düşkün etkiler öne çıkacak. İletişimimizde özgün ve sosyal olacağız.

        KOÇ

        Yeniay, sosyal çevre hareketlerinizi hızlandırabilir. Kariyerinizde ilerlemek için size yardımı dokunacak insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Geleceğiniz adına önemli kararlar alabilirsiniz.

        BOĞA

        Bugün oluşan yeniay, kariyer hayatınızda önemli başlangıçları ve yenilikleri karşınıza getirecek. Yeni bir işe başlamak ve kariyer kararları almak adına bu yeniaydan faydalanmalısınız.

        İKİZLER

        Yeniay sizin seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu yeniaydan önemli kararlarınızı devreye sokmak için yararlanabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Ortaklaşa para alanlarınızda önemli kararlar ve başlangıçlar karşınıza gelebilir. Kredi ve banka işlemleriyle ilgili her tür konudaki önemli adımlarınızı yeniay sonrası atmaya özen gösterin.

        ASLAN

        İlişkiler alanınızda güzel bir yeniay oluşuyor. Özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde istediğiniz kararları oluşturup uygulayacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz.

        BAŞAK

        İş konularında yeni kararlar gündeme gelebilir. Yeni bir işe başvurmak, terfi almak, yeni bir projeye başlamak önem kazanabilir. Sağlığınızla ilgili kararlarınızı uygulayabilirsiniz.

        TERAZİ

        Sanatsal ve yaratıcılık gerektiren alandaki tüm işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konular ve çocuğunuzun hayatıyla ilgili meselelerde önemli kararlar devreye girebilir.

        AKREP

        Yeniay ev, aile, yuva alanlarınızda yeni kararlarınızı destekliyor. Emlak alım, satım, kiralama, gayrimenkul ve yerleşimle ilgili konularda harekete geçmek için uygun bir dönem içindesiniz

        YAY

        Yeniay, yakın çevrenizin ve akrabalarınızın hayatıyla ilgili olayları hızlandırabilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarında paraya dayalı birtakım işleriniz varsa yeni kararlar için adım atın.

        OĞLAK

        Parayla ilgili konularda yeni adımlar atabilir, kararlar alabilir, ticari adımlarınızı başlatabilirsiniz. Kendinizi mutlu, şanslı ve coşkulu hissedeceksiniz. Çok güzel bir iş teklifi alabilirsiniz.

        KOVA

        Sizin burcunuzda oluşan yeniay, sizi destekliyor. Uzun zamandır beklediğiniz girişimleri bu tarihten sonra başlatabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili değişimler için de harekete geçebilirsiniz.

        BALIK

        Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu yeniayı sadece kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak ve psikolojik yardım almak için kullanın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ