Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün ve yarın Ay, Balık burcunda olacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Genel olarak duygusal olacağımız bugünlerde, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir. Kafa karışıklıkları, tembellik ve kararsız durumlara karşı dikkatli olalım.

        KOÇ

        İş hayatınızda sizi yoran isteksizliğinizi yenmeli, sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Birkaç gün boyunca kendinizi duygusal anlamda ortaya koymakta güçlük çekebilirsiniz.

        BOĞA

        Hızlı birkaç gün geçirebilirsiniz. Bağlı olduğunuz çevrelerden ve arkadaşlarınızdan alacağınız davetler fazla olabilir. Yapacaklarınız konusunda isteklisiniz. Hayata keyifle bakıyorsunuz.

        İKİZLER

        Uzak çevrenizde veya seyahat ettiğiniz yerlerde hayattan alacağınız keyif ve destek, kafanızdaki planları harekete geçirebilir. Geleceğe dair planlarınız için adım atabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Farklı düşünceler sizi harekete geçirecek. Bugün, çevrenizdeki insanlara karşı ilginiz yüksek olabilir. Yaşanan her şeyi pür dikkat ve yoğun konsantrasyonla gözden geçireceksiniz.

        ASLAN

        Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde kendinizi iyi etkiler altında hissediyorsunuz. Alacağınız kararları iyice planlamalısınız. Maddi konularda daha net kararlar almaya çalışın.

        BAŞAK

        Bugün, kendi işlerinizin yanı sıra sevdiğiniz insanın işleri ve olayları da gündeminizde olabilir. Bir yandan da özel hayatınızda tembel ve romantik etkiler altında olacaksınız.

        TERAZİ

        Aşk hayatınızda oldukça romantik ve keyifli etkileşimler altındasınız ama bu birkaç gün işiniz başınızdan aşkın olabilir. Bugün, başkalarına yardım etme isteğiniz ön plana çıkabilir.

        AKREP

        Ailenizle ilgili konular hayatınızın merkezinde olacak. Aşk hayatınızda romantik bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz artacak. Aşkta fedakârlıklarınıza dikkat edin.

        YAY

        Tecrübeli bir akrabanız size hayatınızla ilgili konularda önemli tavsiyelerde bulunabilir. Ev ortamınızda misafirlere hazırlıklı olun. Gün içinde evinizi güzelleştirmek için uğraşabilirsiniz.

        OĞLAK

        Yakın çevrenizle yapacağınız organizasyonlardan fazlasıyla keyif alabilirsiniz. İletişime dayalı işleri olanlar kolay dağılmaya yatkın olabilirler. Yakın çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz.

        KOVA

        Hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Hayatı farklı açılardan algılayacaksınız. İş bağlantılarınız yüzünüzü güldürecek.

        BALIK

        Yaşantınızdaki değişimlerin sizi dilediğiniz noktalara götürmesini istiyorsunuz ama bunun için biraz daha beklemelisiniz. Arkadaşlarınızdan duyacaklarınız sizi harekete geçirebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ