Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Sabah saatlerinde yapacağımız planlarda hoşnutsuzluklar oluşabilir. Bazı fikirlerimizi uygulamakta zorlanabiliriz. Öğlen saatlerine kadar Ay boşlukta olacağı için önemli kararlardan ziyade işlerimizi tamamlamak önemli olmalı. Öğleden sonra Ay, Boğa burcuna geçiyor . Duygusal konularda kendimizi daha mutlu hissedebiliriz. Yemeye içmeye düşkünlüğümüz artabilir.

        KOÇ

        Toplum önünde bulunacağınız yerlerde bazı konuşmalarınıza ve fikir alışverişlerinize dikkat etmelisiniz. İş hayatınızdaki güzel gelişmeleri özel hayatınıza da aktarmaya çalışın.

        BOĞA

        Değişik ortamlarda bulunmak bugün sinirlerinizi gerebilir. Bazı olayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Öğleden sonraysa sadece kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza odaklanacaksınız.

        İKİZLER

        Bulunacağınız dost meclislerindeki maddi içerikli konuşmalar canınızı sıkabilir. İşlerinizi kendi bildiğiniz yoldan yoluna koymak istiyorsunuz. Aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak

        YENGEÇ

        Bugün, sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Gün içinde bir yerden bir yere sürüklenebilir ve hareket halinde olmaktan büyük keyif alabilirsiniz.

        ASLAN

        Uzak ortamlarda ve değişik yerlerde bulunma isteğiniz yoğun olabilir. Bir yandan da yapmanız gereken işlerinize kanalize olmalısınız. Öğleden sonra hareketliliğiniz artacak.

        BAŞAK

        Bugün, oldukça hareketli ve keyfinize yönelik geçebilir. Bazı programlarınızı gözden geçirmelisiniz. Konuşmalarınızda çok fazla kontrolcü olmayın. Duygularınızı serbest bırakmalısınız.

        TERAZİ

        Aile hayatınızdaki insanlarla bazı konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra daha rahat etkiler altında olacaksınız. Sevdiklerinize karşı anlayışla yaklaşmalısınız.

        AKREP

        Yakın çevrenizle yapacağınız bazı konuşmalar hoşunuza gitmeyebilir. Sevdiğiniz insana ayıracağınız vakit sayesinde öğleden sonra hayatı daha eğlenceli ve keyifli algılayabilirsiniz

        YAY

        Aktif ve parasal harcamalara yönelik başlayan gününüz yerini yapılması gereken işlere bırakabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Sevdiklerinize karşı anlayışlı olacaksınız.

        OĞLAK

        Aile hayatınızda değişik bir gün sizi bekliyor. Ağırlayacağınız bir misafir bazı isteklerinizi ertelemenize neden olabilir. Öğleden sonra daha keyifli, eğlenceli ve paylaşımcı olabilirsiniz

        KOVA

        İletişiminiz yüksek başlayacak ama bazı işlerinizi yoluna koymak veya yetiştirmek sizi zorlayabilir. Yine de aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi kolay toparlayacaksınız.

        BALIK

        Sosyal çevrenize verdiğiniz sözler sizi zorlayabilir. Sabah saatlerinde bazı arkadaşlarınızla olan programlarınızı iptal edebilirsiniz. Öğleden sonraysa enerjiniz hareketlenecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ