Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Ankara, İstanbul etkinlik takvimi

        Selin ÖZAVCI /HT CUMARTESİ

        KONSER/PARTİ

        13.02.2016

        Müziğinin yanı sıra heyecan uyandıran sahne performansıyla da elektronik müzik dünyasının en iyi şovmeni olarak gösterilen Steve Aoki, bu akşam Volkswagen Arena'da.

        Yeni yılın ilk Caz Ağacı etkinliğinde, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında; Joe Pass, unutulmaz eserleri ve hayat hikâyesi dinlenerek anılacak. Salon İKSV’de gerçekleşecek gecede Joe Pass’in eserleri gitarda Neşet Ruacan, vokallerde Sibel Köse, Evrim Özşuca, İldeniz Çetinkaya, kontrbasta Apostolos Sideris ve Deniz Dündar’dan dinlenecek.

        Konser saat 22.30’da. Rock müziğin sevilen ismi Şebnem Ferah, hayranlarıyla saat 21.00'de Bostancı Gösteri Merkezi’nde buluşacak.

        Jülide Özçelik, Mert Fırat eşliğinde vereceği Sevgililer Günü Konseri ile saat 21.00’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro sahnesinde olacak.

        İkiliye, İstanbul Senfoni Orkestrası eşlik edecek. Programda Jülide Özçelik’in kendi şarkılarının yanı sıra, caz standartlarından beğenilen sevgi temalı şarkılara kadar birçok farklı eser yer alacak.

        Hard Rock Cafe İstanbul; tüm zamanların unutulmazları arasında yerini alan Barış Manço ve Cem Karaca için anma gecesi düzenleniyor. Gecede her iki isimle aynı yolda yürümüş Kurtalan Ekspres sahnede olacak. Ücretsiz düzenlenen konser saat 21.30’da...

        Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, saat 11.00’de piyanist Melin Molla resitaline ev sahipliği yapacak. İstanbul Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı Tülay Uyar ise Sevgililer Günü’nü saat 20.00’deki ‘Müzikaller ve Aşk’ isimli konseri ile Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi sahnesinde kutlayacak.

        Bülent Ortaçgil ve Hüsnü Arkan, 13 Şubat’ta Sevgililer Günü özel konseriyle saat 22.00’de garajistanbul’da. ■ Coop sahnesi saat 22.00’den sonra Başak Günak’ın projesi Ah! Kosmos performansına ev sahipliği yapacak.

        Pilli Bebek ile 5. ‘Bir Ankara Gecesi’, etkinliği; 20.00’den sonra Dorock XL sahnesinde olacak. Gecede Pilli Bebek’in yanı sıra Özge Fışkın, Ercüneyt Özdemir, Şeytan Tüyü, İrfan Bayramoğulları sahneyi paylaşacak.

        Radyo Eksen aşkını müzikle anlatanlar için 13 Şubat Cumartesi akşamı Babylon’da Erken Sevgililer Günü Partisi düzenliyor. İyi müzik dinlemek isteyenler saat 22.00 itibarıyla Babylon’da buluşacak.

        Mehmet Erdem, Sevgililer Günü Özel etkinliğiyle saat 22.00’de Jolly Joker sahnesinde... Renkli sahne performansıyla Luxus, saat 22.30’da KadıköySahne’de olacak.

        Şile Kültür Merkezi şubat ayı boyunca tiyatro, konser ve sinema etkinliklerine devam ediyor. Türk Sanat Müziği’nin eskimeyen sesi Mustafa Sağyaşar, 20.00’de sahnede olacak.

        Akbatı AVYM, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı etkinlikler kapsamında caz sanatçısı Ece Göksu ve Orkestrası’nın Sevgililer Günü konserine ev sahipliği yapacak.

        Zorlu’nun 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri tüm hafta sonuna yayılıyor: bugün Copacabana Latin Grubu ve Cante Chico sahnede Latin rüzgârları estirirken; flamenko ve tango dans gösterileri ise izleyenleri büyüleyecek.

        Repertuvarında 50’lerin film müziklerini ve caz standartlarını bulunduran Nona And The Band; saat 22.00 itibarıyla siyah beyaz Amerikan filmlerinin havasını 60 m m2 Jazz Bar’da solumaya davet ediyor.

        ANKARA

        Hayranlarının karşısına 30 kişilik orkestrayla çıkacak Sibel Can, ATO Congresium sahnesinde...

        Bis Dine - Live sahnesinde, 23.00 itibarıyla Teoman var.

        Gitarist Ayşegül Koca; Giuliani, Mangoré, Torroba ve Albéniz’in eserlerinden oluşan bir programla saat 20.00’de Mozarthaus sanesinde olacak. Pop müziğin başarılı ismi Yaşar, JollyJoker Ankara’da bir konser verecek.

        İZMİR

        Va Voi, saat 21.00’den sonra Ooze Venue sahnesinde bir konser verecek.

        Alsancak’ta yeni açılan konser mekânı İzmir Event Hall, ilk etkinliğinde popüler müziğin sevilen ismi Gülşen’i ağırlayacak. Fettah Can, sevilen şarkılarıyla saat 21.00’den sonra İzmir Arena'da.

        BURSA

        Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali’nde bu akşam saat 20.00’de Sanat Mahal’de Birsen Tezer konseri olacak. ANTALYA ■ Mabel Matiz, Sevgililer Günü Özel konseriyle saat 18.30’da Ramada Plaza'da.

        Levent Yüksel, Sevgililer Günü Özel konseri saat 22.00’de Jolly Joker’de...

        GİRNE The Savoy Ottoman Palace, Sevgililer Günü kapsamında Gülben Ergen konserine ev sahipliği yapacak.

        LEFKOŞE

        Romantizmin doruklarda yaşanacağı Sevgililer Günü’nde Merit Lefkoşa Hotel & Casino, Ebru Yaşar sahne alıyor.

        13.02.2016

        KatsSahne; ‘sıra dışı bir konser, sıra dışı bir parti ve sıra dışı bir gece’ diyerek; 13 Şubat’ı 14 Şubat’a bağlayan gecede; hem yalnızları hem de âşıkları Pamela konseri ve teatral bir partiye davet ediyor.

        14.02.2016

        60’lardan günümüze farklı müzik türlerinden şarkıları kendi tarzlarında yorumlayan Soul Strings, saat 22.00’de 60 m2 Jazz Bar sahnesinde olacak.

        Babylon’da pazar günleri yeni gruplar ve az bilinen müziklerin dinleyicilerle buluştuğu ücretsiz konserler başlıyor. Pazar Pazar Babylon konserlerinin ilki olan ‘Lovely Gatsby Day’e swing ve New Orleans tarzı caz grubu Uninvited Jazz Band ve 1920’ler ve 30’ların swing dans kültürünü yaşatan dans topluluğu İstanbul Lindy Hoppers konuk olacak.

        Zorlu Center, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Sıla’nın birbirinden romantik aşk şarkıları ile kutluyor. Konser saat 19.00’da.

        Akasya Acıbadem, Sevgililer Günü’nü yine Candan Erçetin ile kutluyor. Erçetin, 16.00’da en romantik şarkılarını seslendirecek.

        Izaka Restaurants&BarLounge, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik şarkılarıyla Yeşim Salkım’ı ağırlayacak. ■ Dilek Sert Erdoğan, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı aşk dolu repertuvarını 14 Şubat akşamı, İstanbul The Plaza Hotel Cento Per Cento’da seslendirecek.

        Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz keyfi, pazar sabahları Sait Halim Paşa Yalısı’nda yaşanıyor. Saat 10.30 başlayan konser serisinde bu hafta Yeşim Pekiner var.

        Mustafa Ceceli, sevilen şarkıları ile saat 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde... Deniz Tekin konseri saat 22.00’de KadıköySahne’de...

        İstanbul’da Pazar Konserleri serisi kapsamında Cengiz Özkan ile İstanbul Türküleri konseri, saat 14.00’te CRR Konser Salonu sahnesinde...

        İlham Gencer’le Aşkın Caz Hali konseri, saat 20.00’de Jazz Company sahnesinde olacak.

        Eda & Metin Özülkü, saat 16.00’da Tepe Nautilus’ta dinleyenleri ve sevgililer için hem sohbet edecek hem de mini bir konser verecek.

        Ramin Farhangniya farklı dillerdeki aşk şarkılarıyla saat 19.30’da KatsSahne’de olacak.

        XLarge Club sahnesi saat 23.00 itibarıyla sevilen şarkılarıyla Hande Yener konserine ev sahipliği yapacak.

        Eataly İstanbul, saat 21.00’de Martina Pavone tarafından yönetilen enternasyonal seslerin birleştiği A Cappelle korosunun Bar Terazzo’da gerçekleşecek muhteşem performansına ev sahipliği yapacak.

        Sevgililer Günü’nde İstanbul Optimum’da romantik aşk şarkılarıyla çıkış yapan Buray; İzmir Optimum’da Emre Kaya konserleri gerçekleşirken Ankara Optimum’da ise aşkın dansı Tango rüzgârları esecek.

        Selvi Boylum, Al Yazmalım, Sultan gibi birçok aşk filminin müziklerini yapan Cahit Berkay Film Orkestrası ve Türkan Şoray, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik filmlerindeki şarkıları seslendiren Belkıs Özener; unutulmaz aşk şarkılarını Kozyatağı Kültür Merkezi’nde seslendirecek.

        Dalyan Brasserie Sevgililer Günü akşamında; İhsan Kayral’ın aşk şarkılarından oluşan performansına ev sahipliği yapacak.

        Frankie İstanbul, bu akşam Sinem Aydıner performansıyla sevgilileri ağırlayacak.

        Sevgililer Günü’ne farklı bir keyif katmak istiyorsanız, en damar aşk ve ayrılık şarkılarını Belkıs Pera’da gerçekleşecek Efkar Night’ta dinleyebilirsiniz.

        BURSA

        Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında Atiye, 19.00’da Podyum Park’ta olacak.

        15.02.2016

        Bir şubat ayı klasiği haline gelen Aşk Şiirlerinden Seçmeler, şiir tutkunlarına romantik bir gece yaşatacak. ‘Sende Ben İmkânsızlığı Seviyorum’ başlıklı dinleti, Serdar Yalçın’ın piyanosu ve besteleri eşliğinde bir sanatçı lokali atmosferinde gerçekleşecek.

        Tilbe Saran, Hümay Güldağ, Metin Belgin ve Hakan Gerçek’in sesleriyle hayat vereceği dizeler, saat 20.30’da İş Sanat’ta yankılanacak.

        CRR Konser Salonu; keman sanatçısı Roby Lakatos ile klarnet dahisi Serkan Çağrı’yı aynı sahnede ağırlayacak. Konser saat 20.00’de.

        Beyoğlu Hayal Kahvesisahnesi saat 22.30 itibarıyla Aslı Zengin konserine ev sahipliği yapacak.

        ANKARA

        Günleri konserleri; Bach Before & After devam ediyor. Ankara Devlet Tiyatrosu Akün Sahnesi saat 20.00’de, Avrupa’nın en eski barok müzik topluluğu Hortus Musicus ve barok kemanın ustalarından Sigiswald Kuijken konserine ev sahipliği yapacak.

        16.02.2016

        Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde saat 21.00 itibarıyla Şevval Sam & Kurtalan Ekspres konserine ev sahipliği yapacak.

        Oyunculuktan sonra müzikte de başarılı işlere imza atan Nilüfer Açıkalın, 22.00’de Mask Live Music Club sahnesinde olacak.

        Bağımsız sahnenin yükselen isimlerinden Kalben, saat 21.30’da İKSV Salon sahnesinde olacak.

        Piatango, tangolara farklı yorumları ve özgün besteleriyle 22.30’da Beyoğlu Hayal Kahvesi sahnesinde olacak.

        17.02.2016

        Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri ‘Güzden Yaza Müzik’ temasıyla başlıyor. Açılış konserini, 17 Şubat Çarşamba akşamı İtalya’nın en köklü, en saygın ve en sevilen oda müziği topluluklarından birisi olan I Solisti Veneti yapacak.

        İzlandalı ambient-folk orkestrası Amiina, 17 Şubat Çarşamba akşamı saat 22.00’de Babylon Bomonti sahnesinde olacak.

        Finlandiyalı davulcu ve perküsyoncu Olavi Louhivuori, Norveç cazının önemli müzisyenlerinden gitarist Thomas Dahl ve kontrbas sanatçısı Mats Eilertsen’danoluşan Skydive Trio, 20.00’de Akbank Sanat sahnesinde olacak.

        İzlandalı grup Múm, Garanti Caz Yeşili kapsamında yeni projesiyle 17 ve 18 Şubat’ta İstanbullu caz dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Grup; avangard melodileriyle, 1930 yapımı sessiz film klasiği ‘Menschen am Sonntag’e (People On Sunday) eşlik edecek. Etkinlik saat 21.30’da Salon’da.

        Duman, 21.30 itibarıyla garajistanbul sahnesinde bir konser verecek.

        18.02.2016

        Indie-elektronika türlerinin iki temsilcisi Glass ve Fuji Kureta saat 21.00 itibarıyla Bronx Pi Sahne’de olacak.

        Burcu Tatlıses, 22.30 itibarıyla Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde bir konser verecek.

        Mask Live Music Club sahnesi saat 22.00 itibarıyla Esra Poryalı konserine ev sahipliği yapacak.

        Les Ambassadeurs Bar, ‘Ambassadors of Jazz Music are in Town’ konserler serisine devam ediyor. 18 Şubat Perşembe akşamı Şenay Lambaoğlu Quartet sahnede olacak.

        19.02.2016

        Şubat Cuma akşamı; müzik sektörünün önde gelen isimlerinden Gazeteci Tolga Akyıldız, garajistanbul’da gerçekleştireceği %100 Açık Sahne etkinliğinde 9’uncu kez ünlü isimleri ağırlıyor. %100 Açık Sahne’de Şebnem Ferah, Feridun Düzağaç, Aydilge, Aslı Gökyokuş, Ünlü, Karaca Project, Şenay Lambaoğlu, Sultana, Genç Osman Yavaş, Özge Fışkın gibi önemli isimler yer alıyor. Yanı sıra Siyah ve In Hoodies’in de %100 Açık Sahne’ye özel performansların izlenebilecek. Etkinlik saat 21.45 itibarıyla garajistanbul sahnesinde...

        Garanti Caz Yeşili kapsamında trip-hop grubu Bang Gang, 19 Şubat Cuma akşamı saat 22.00’de Salon İKSV sahnesinde olacak.

        Fransız DJ Hadrien Federiconi yani Feder ve Joris Delacroix; ‘Nights by You’ kapsamında 19 Şubat Cuma akşamı gece yarısından sonra Babylon Bomonti’de olacak.

        Erkan Oğur ve İ.Hakkı Demircioğlu saat 21.00’de Mall of İstanbul MOİ Sahne’de olacak.

        MFÖ, sevilen şarkılarıyla saat 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde bir konser verecek.

        Fötr Blues Band, 20.00 itibarıyla Jazz Company sahnesinde olacak.

        Peyk & No Land, saat 22.30’dan sonra KadıköySahne’de seyirci karşısında olacak.

        Pop müziğin yeni isimlerinden Simge, 23.00 itibarıyla Olimpia Event Hall sahnesinde olacak.

        ANKARA

        Zuhal Olcay, sevilen şarkılarıyla 21.00’de Hayal Kahvesi’nde bir konser verecek.

        Can Güngör ve Cihan Mürtezaoğlu, Noxus sahnesini paylaşacak, konser saat 21.00’de başlayacak.

        İZMİR

        Container Hall sahnesi, 20.00 itibarıyla Şevval Sam ve Kurtalan Ekspres konserine ev sahipliği yapacak.

        Ziynet Sali, sevilen şarkılarıyla 21.00’de Ooze Venue’de olacak.

        VİZYON

        Cesur ve gerçek bir hikâye ‘Danimarkalı Kız’

        Tom Hooper’ın yönetip Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Ben Whishaw, Sebastian Koch ve Amber Heard’ın rol aldığı Danimarkalı Kız, David Ebershoff’un kitabından beyazperdeye uyarlandı. Film, Lili’nin bir transgender olarak çığır açan yolculuğunu ve Gerda ile olan evliliklerini konu alıyor.

        BİR AİLE BUŞMASI ' SESSİZ ÇIĞLIK

        Joachim Trier’in yönetip Gabriel Byrne, Isabelle Huppert, Jesse Eisenberg ve Devin Druid’in rol aldığı Sessiz Çığlık, fotoğrafçı Isabelle Reed’in ölü- münün üçüncü yılında anısına düzenlenen fotoğraf sergisinde bir araya gelen ailesinin hikâyesi...

        ‘HES@PTA AŞK; GÜNÜMÜZ İLİŞKİLERİ

        Gönenç Uyanık’ın yönetip Meriç Aral, Derya Şensoy, Fırat Altunmeşe ve Burak Tozkoparan’in oynadığı Hesapta Aşk, Ezgi ve Mert’in sosyal medyada başlayan aşklarıyla, günümüz gençliğinin sosyal medya yaşantısına bakış atıyor.

        AŞKTA NE KADAR İLLERİ GİDEBİLİR'AŞKIN SEÇİMİ'

        Ross Katz’ın yönetip Benjamin Walker, Teresa Palmer, Maggie Grace ve Tom Wilkinson’un rol aldığı Aşkın Seçimi’nde; aşkta ne kadar ileri gidilebileceği sorgulanıyor.

        BAŞKA NE VAR?

        Down sendromlular için iyilik hareketi: 50 şiir 50 resimden oluşan E.S.E.R müzayedesi 14 Şubat saat 14.30’da Park Dedeman Gallery by Dedeman’da gerçekleşecek. Rahmi Çöğendez tarafından organize edilen müzayede de eserleri sergilenecek ressamlar arasında Ertuğrul Ateş, Ahmet Yeşil, Süleyman Saim Tekcan, Yiğit Yazıcı, Aydın Baykara gibi ünlü ressamlar yer alıyor.

        Fil’m Hafızası İstanbul’daki sinefilleri ve sanatseverleri özel gecelerle buluşturmayı sürdürüyor. Her ay ilginç bir tema üzerine ünlü bir konuğun ev sahipliğinde, eğlenceli yarışmalarla renklenen ‘Tematik Gece’ etkinliğinin yeni teması: Sex, Drugs and Rock’n Roll. Redd grubunun gitaristi, müzisyen Güneş Duru’nun ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlik 17 Şubat'ta Beyoğlu Bronx Pi’de.

        Doğa sporu meraklıları için kaynak niteliğinde bir yayın; İngiltere’nin en çok satan doğa sporları dergisi Outdoor Fitness’in Türkiye edisyonu yayınlanmaya başlandı.

        Doğada yapılan tüm spor aktivitelerini konu alan dergide özellikle; bisiklet, yürüyüş, koşu, tırmanma, dağcılık, maraton, kış sporları konu alınıyor. Konusunda uzman, geniş bir yazar ve danışman kadrosuna sahip dergide Türkiye’de ve dünyada yapılan tüm doğa aktiviteleri işleniyor.

        Bu Sevgililer Günü’nde aşkınızı ona beyazperdede anlatmanız için Deniz Private Cinecity Etiler ve Deniz Private Cinecity Trio sizi bekliyor. Özel hazırlayacağınız romantik bir film ile ona aşkınızı ilan edebilirsiniz!

        SAHNE / PERFORMANS

        Alman yazar J. W. Goethe’nin aynı adlı eserinden Fransız besteci Charles Gounod’nun bestelediği Faust, 24 yıl sonra ilk kez Kadıköy’de seyirci ile buluşacak. Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası bugün Faust Operası’nın prömiyerine ev sahipliği yapacak. Faust Operası ayrıca 16 - 17 - 18 - 20 Şubat ve 25 - 26 - 29 Mart tarihlerinde de Süreyya Operası'nda izlenebilecek.

        Boğaziçi Üniversitesi BÜ+ etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Boğaziçi’nde Performans’ın ikinci konuğu 16 Şubat saat 19.30’da Karanlık Korkusu ile Studio Oyuncuları olacak. Beş farklı karakterin aynı koşullara farklı tepkiler vererek var olma mücadelelerini anlatan oyun; çağdaş insanın, sistemi işleten bir oyun taşına dönüşmesini, oyun alanının simülasyon odasına dönüştüğü bir sahneleme düzeni içinde ifade ediyor.

        Christina Mertzani ile Dans Atölyesi, 15 Şubat ve 19 Şubat’ta saat 11.00’de Akbank Sanat’ta gerçekleşecek.

        Tiyatro Martı tarafından sahneye konan Demir; Güzin ve Zeynep Özyağcılar’ı annekız rolüyle bir araya getiriyor. Oyun, 15 Şubat akşamı saat 20.30’da Profilo Kültür Merkezi’nde izlenebilir.

        80 Günde Dünya Turu, şubat ayı boyunca her cumartesi Akbank Sanat’ta izleyicilerle buluşuyor.

        YEME-İÇME

        Regnum Carya Golf & Spa Resort, çiftlere, ısıtmalı açık havuzda kulaç atma, Bali evlerinde rahatlatıcı bir masaj ve şelale manzarasında romantik bir akşam yemeği vaat ediyor.

        Bodrum’da huzur dolu bir ortam sunan Mandarin Oriental, Bodrum 5-21 Şubat tarihleri arasında otelde konaklayacak misafirleri için ayrıcalıklı bir tatil programı hazırladı.

        Carluccio’s, Sevgililer Günü’nde sevgilisine özel bir akşam yemeği ile sürpriz yapmak isteyen çiftler için şubat ayı ve Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarladığı mönüsüyle ağırlıyor misafirlerini...

        Cakes&Bakes, minik kırmızı şekerlemeler ve kalple süslenmiş üzeri beyaz kremalı cupcake ve arası çilekli kremayla kaplı, kalp şeklinde çikolatalı kekler Sevgililer Günü’nü eşsiz lezzetlerle taçlandırmak isteyenleri bekliyor.

        Rixos Pera İstanbul’da yer alan Şamdan Mey-hane; 14 Şubat gecesi özel mönülü akşam yemeğinde, Nişantaşı Love Museum’a özel gezi ziyareti ve özel hediyeler de yer alıyor.

        SERGİ

        Red Bull Music Academy, 2016 sezonu etkinliklerine hazırlık kapsamında 16-22 Şubat tarihleri arasında; Christelle De Castro, Dan Wilton, Gianfranco Tripodo, Lauren Gesswein, Jacob Khrist, Maria Jose Govea, Pere Masramon, Sarah Bastin’in eserlerinden oluşan Beyond The Noise (Seslerin Ötesinde) fotoğraf sergisiyle izleyicilerle buluşuyor. Sergi 22 Şubat’a kadar Mixer’de görülebilir.

        Halka sanat projesi, ilkini 2014'te, “Güncel Nadire Kabinesi 1: Toplama, Saklama ve Sergileme Üzerine Etnografik Bir Deneme” adlı sergiyle başlattığı Güncel Nadire Kabineleri sergi dizisine Uykusuzlar Atlası isimli grup sergisiyle devam ediyor. Sergi 12 Nisan’a kadar halka sanat/ galeri’de görülebilir.

        İş Sanat Kibele Galerisi, Cumhuriyet döneminde kurulan sanat eğitimi kurumlarında hocalık yapan, sanatçı kuşaklarının yetişmesine katkı sağlayan, sanatsal üretimleri ve sanatçı kimlikleriyle de ön plana çıkan değerli eğitimci-sanatçıları bir seçkide buluşturan iki bölümlük projenin ilk sergisine ev sahipliği yapıyor. Sanatı öğretirken üreten, üretirken öğretenler sergisi 9 Nisan’a kadar görülebilir.

        Plato Sanat, natürmort resmin çağdaş sanattaki çeşitli görüş ve anlamlarını ele alan Ölü Doğa sergisine ev sahipliği yapıyor. Görsel sanatlardan 9 sanatçıyı bir araya getirerek, sanatçıların farklı disiplin ve tekniklerinin yanı sıra fikir ve kavramlarını da bir arada sunan sergi, 5 Mart’a kadar görülebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ