Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda En yeni parfümler! 2016
        1

        Cemre düştü, bahar yolda. Bu bahar, bir değişiklik yapın ve baharın ta kendisi gibi kokabilesiniz diye, en yeni, en muhteşem bahar parfümleri ile tanıştırmak istedim sizleri. İnanın hepsi birbirinden fresh, hepsi birbirinden özel notlara sahip. Yani, herhangi birini kullandığınızda, eminim beni sevgiyle anacaksınız.

        İşte 2016 ilkbahar yazının en yeni ve en güzel parfümleri;

        2

        TOM FORD NEROLİ PORTOFINO FORTE

        Tom Ford’un her parfümü olay ve her parfümü başarılı. İşte bu parfümlerden biri de yeni Neroli Portofino Forte. Kadınlar ve erkekler için tasarlanmış harika bir bahar kokusu. İtalyan sahil ormanlarındaki narenciyelerin şahane kokusu, deri, odunsu notalar, misk ve portakal çiçeği esansı ile birlşemiş ve ortaya bu olağanüstü parfüm çıkmış. Tom Ford Neroli Portofino Forte Eau de Parfüm, evet biraz pahalı ama inanın bu koku için değer. 985 TL.

        3

        YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM NUIT BLANCHE

        Yves Saint Laurent’in en başarılı parfümlerinden biri olan Black Opium’un yenisi Black Opium Nuit Blanche, tasarım ilhamını Paris’ten almış. Hiç uyumayan şehir Paris’in gece hayatından esin alan parfüm, gerilim ve duygusallık, cesaret ve kadınlık arasında, beyaz misk ile aydınlatılan köpüklü portakal çiçeği ile kahve enerjisini birleştiriyor. Bourbon biberi, portakal çiçeği, vanilya, sandal ağacı ve elbette beyaz misk notalarından oluşan parfüm, yeni sezonun en iddialı parfümlerinden biri. 274 TL.

        4

        BYREDO

        Byredo’nun yenisi Super Cedar’dan bahsetmeden önce; hemen belirteyim, bu parfümü şu an için sadece yurtdışından temin edebilirsiniz. Henüz Türkiye’ye gelmedi. Byredo çok iyi bir parfüm markasıdır, bilginize. Gelelim Byredo Super Cedar’a. Oldukça baştan çıkarıcı bir koku olduğunu söyleyebilirim. Unisex olan kokuyu hem erkekler, hem de kadınlar kullanabilir. Gül taç yaprağı, adını veren sedir, misk ve vetiver notaları ile coşku uyandıran parfümün fiyatı 150 € yani 480 TL. civarında. Yurtdışı seyahatlerinizde denk gelirseniz, kaçırmayın derim.

        5

        DIPTYQUE EAU DES SENS

        Çok özel ve belki de pek bilinmeyen bir parfüm markası Diptyque. Saint German, Paris menşeli bir marka. Markanın ürünlerini Beymen’de bulabilirsiniz. Diptyque’nin en yenisi Eau Des Sens, portakal çiçeği, ardıç meyvesi, acı portakal ve paçuli notaları ile tasarlanmış. Bu notalara, melek otunun da eklenmesi ile, parfüm daha da kalıcı ve sihirli hale geliyor. Özgün bir parfüm Diptyque Eau Des Sens, odunsu ve baharatlı bir koku. Parfüm 360 TL.

        6

        MICHAEL KORS CORAL EAU DE PARFUM

        Michael Kors yine şahane bir parfüm hazırlamış. Muhteşem, kadınsı ve taze bir koku Michael Kors Coral, tropikal greyfurt, tatlı ahududu ve sıcak sandal ağacı karışımı. Bu görkemli koku, şık ama kaygısız, rahat tarza sahip kadınlar için tasarlanmış. Michael Kors Coral Eau de Parfum 189 TL.

        7

        JOE MALONE LAVENDER & CORIANDER

        Jo Malone Londra'nın yeni koleksiyonu, yine taze ve çarpıcı kokulardan oluşuyor. Bunlardan biri de, Joe Malone Lavender & Coriander; kişniş ve lavantanın bir araya gelerek; ferahlatıcı ve aromatik bir dünyanın kapılarını açıyor. Adaçayı ile derinleşen koku, hint baklası ile dengeleniyor ve sıcaklık hissi veriyor. Denenesi bir koku. Jo Malone London Lavender & Coriander 182 TL. (30ml.)

        8

        DOLCE GABBANA ROSA EXCELSA

        Dolce Gabbana, parfümlerinde kullandığı çiçek geleneğine yeni parfümü, Dolce Gabbana Rose Excelsa ile devam ediyor. Üstelik bu yeni parfümde, Türk gülleri ile Afrika gülleri kullanılmış. Neroli yaprakları ve papaya da parfüme hareket katıyor. Beyaz lilyum ve Daffodil çiçekleri ile neşelenen koku, kadınsı, toprak tonlarında misk notalarıyla, mayhoş da bir baharat izi bırakıyor. Parfüm, 320 TL.

        9

        CHLOE LOVE STORY

        Masum, floral, duygusal bir koku Chloe Love Story. Anne Flipo tarafından yaratılmış yeni bir aşk hikayesi. Portakal çiçeği esansı, fresh ve çiçeksi kokusuyla harmanlanmış parfüm, Latin çiçeği, kiraz çiçeği, tamamıyla rafine edilmiş, taze floral bir akort ile renklendirilmiş, etkileyici ve enfes bir parfüm. 350 TL.

        10

        AERIN MEDITERRANEAN HONEYSUCKLE EAU DE PARFUM

        Bir parfümden çok fazlası Aerin’in yeni kokusu. Greyfurt, hanımeli, bergamot ve mandalina yağı, gardenya, zambak ve taze çiçek notalarının bir araya geldiği Aerin Mediterranean Honeysuckle Eau de Parfum, baharın gelişini müjdeleyen bir parfüm. Temiz, ferah ve bayılacağınız bir koku. Denedim ve kesinlikle tavsiye ediyorum. 320 TL.

        11

        MARC JACOBS EAU SO FRESH BLUSH

        Annie Buzantian tarafından yaratılan Dasiy Eau So Fresh Blush Marc Jacobs’un en yenisi. Nilüfer ve hanımeli notalarının, misk ve armut ile birleşmesi sonucu, ortaya muhteşem bir koku çıkmış. Gerçek anlamda bir bahar ve yaz parfümü. Fresh, yumuşak ama bir o kadar da kalıcı bir koku. En yeni bahar parfümlerinden biri olan Eau So Fresh Blush 268 TL.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ