Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkekler bunlardan nefret ediyor!
        1

        Evet bir kadın için kabul etmesi zor ama erkekler kadınları her zaman eşsiz bir mücevher gibi görmüyor! İşte erkeklerin partnerlerinde görmeyi sevmediği kıyafet ve davranışlar!

        2

        ERKEKLERİN SEVMEDİĞİ DAVRANIŞLAR!

        3

        Anne sevgili!

        4

        Erkekler anne şefkatini seviyor ancak abartı onları itiyor. Kendilerine çocuk gibi davranılmasından asla hoşlanmayan erkekler, onlara çocuk gibi davranan kadınların kendilerini 'adam' gibi hissetmelerine engel oluyor.

        5

        İlişkinin köküne incir ağacı diken huy: Meraklı sevgili!

        6

        Erkekler FBI ajanı ruhlu kadınları sevmiyor. Neredeydin? Kiminleydin? Ne zaman geleceksin? Etrafında kadın var mı? Neden şunu yaptın? gibi sorular erkekleri kadınlardan buz gibi soğutuyor. Özellikle anlatmak istemediği konularda ısrarla soru soran kadın erkekler için 'güven' sorununun başlıca işareti! Üstelik ona güvenmediğini düşündüğü kadınları aldatan erkek sayısı da oldukça fazla!

        7

        Kafasına tasma takacak kadar sahiplenen sevgili!

        8

        Erkekler sahiplenilmekten hiç hoşlanmıyor. Küçük kız çocuklarının oyuncaklarını sahiplenmesiyle, yetişkin bir kadının sevgilisini sahiplenmesini bir tutan erkekler sahiplenilmekten çok güven istiyorlar. Özellikle toplum içinde kadının sözlerini tamamlamasından çok rahatsız olan erkekler için kişisel alanına müdahale edecek kadar sahiplenen kadın oldukça itici.

        9

        Ben sana mecburum izlenimi yaratan sevgili!

        10

        Hanımlar erkekler onlara muhtaç olmanızı asla istemiyor! Erkekler her zaman kadının kendi ayakları üzerinde duran ve güçlü olanını ancak bunun da dozunu bilenini isterler. Ona mecbur ya da muhtaç olduğunuz izlenimi erkeklerin bir anda sizden uzaklaşmasını sağlar.

        11

        'Saç kırıklarımı aldıracağım da sen ne düşünüyorsun'cu bağımlı sevgili!

        12

        Kadınların hayatlarındaki en ufak sorunları bile erkeğe sorması onu kendinden tamamen uzaklaştırabilir. Tamamen eşine bağımlı gibi duran kadınlar erkeklerin kendilerini rahatsız hissetmesine neden oluyor. Üstelik bir süre sonra onlara sorulan ciddi problemleri de önemsizmiş gibi dinlediklerinden tam olarak neyi ciddiye almaları gerektiğini kestiremiyor ve kadınını 'boş konuşuyor' olarak adlandırıyorlar.

        16

        Kadınların sesini abartarak yükseltmesi, fazla mimik ya da kulak tırmalayan kahkahaları erkekleri soğutuyor. Erkekler daima yanında her ortamda nasıl davranmasını bilen bir sevgiliyi daha çok tercih ediyor.

        17

        Kadınların giymeyi, erkeklerin de bakmayı sevdiği birçok moda trendi vardır. Stiletto ayakkabılar, mini siyah elbiseler ve skinny jeanler erkeklerin kız arkadaşlarında görmeyi sevdiği şeylerdir.

        18

        Ama bazen kadınların sevdiği, tatlı ve şık bulduğu parçalardan erkekler nefret eder.

        İşte o trendler

        19

        1.Peplums (volan)
        Peplum yani volanlı etekler; bluzun, eteğin ya da elbisenin bel bölgesine eklenen ekstra kumaş parçalarıdır. Bu akım kısa süre önce modern trendle birlikte ortaya çıktı.

        20

        Bel bölgesindeki fazla kiloları kamufule ettiği için kadınlar volanları çok sevse de, erkekler maalesef bu trendden hiç hoşlanmadı...

        21

        2.Eskimo Botları
        Kadınların aşırı rahat olduğu için tercih ettiği bu botlar kot pantolonlara, eşpfman altlarına, taytlara, kısaca günlükl hayatta giyilecek rahat olan ne varsa yakışan botlar, ama...

        22

        Bu kürklü botlar küçücük ayakları kocaman göstermekle beraber aşırı terletiyor. Ayrıca erkekler estetik açıdan hiç de kibar olmadıklarını düşünüyor!

        23

        3.Şalvar Pantolonlar
        Eskimo botları gibi, harem pantolonlar da kadınlar arasında çok popüler; çünkü son derece şık ve rahat...
        Bel ve diz arası sarkık ve diz altı sıkı olan bu pantolonlar giyenlere benzersiz bir silüet kazandırıyor.

        24

        Ama erkekler bu pantolonlarda gurur duyulacak bir şey bulamıyor. Eğer peşinizi bırakmasını istediğiniz bir erkekle buluşmaya gidiyorsanız, harem pantolonlar yardımınıza koşacaktır!

        25

        4.Tulum
        Tulum, mükemmel bir gün için kadınların son zamanlarda severek giydiği bir kıyafet.

        26

        Rahat olmasına rahat; ancak erkeklere göre kadınlar tulumun içinde küçük bir bebek gibi göründüklerinden çekiciklerini adeta sıfırlıyor!

        27

        5. Takma Tırnaklar
        Tırnaklar için bir çok eğlenceli renk ve tasarım var ve bu pek çok kadın için adeta bir hobi haline geldi. Fakat şu da bir gerçek ki: Erkekler dikkatlerini kadınların tırnaklarına vermezler.

        28

        Ancak takma tırnaklar erkeklerin bile dikkatlerini çeker. Takma tırnakları oldukça gülünç bulan erkeklerin yanı sıra korkunç pençelere benzetenlerin sayısı da azımsanamayacak derecede çok...

        29

        6. Parlak ruj
        Cesur ve parlak renkler kadınların gece makyajı için vazgeçilmezleridir. Modası geçmeyen bir trend olsa da maalesef erkekler bundan da nefret ediyor...

        30

        Bir erkekle buluştuğunuzda yakınlaşma ihtimaliniz varsa parlak rujdan vazgeçmelisiniz! Zira erkekler yüzüne gözüne bulaşan rujlardan pek hazzetmiyor...

        31

        7. Straplez Üst
        Straplez üst, sıcak yaz günlerinde güneşi hissetmek için harika bir seçimdir. Omuzlar ve sırtta hafif serinlik sağlar ve daha seksi görünmenizi sağlar.

        32

        Kadınlar için yaz aylarının kurtarıcısı olan straplez üstler için erkeklerin görüşü oldukça tuhaf; göğüsleri sarkık ve basık gösterdiği için 'straplez elbiseler' onların gözünde sıfır...

        33

        8. Dolgu Topuk

        Her kadın dolgu topuğu, sivri topuktan daha rahat olduğunu düşünür. Jeanlerle, şortlarla ve yaz elbiseleriyle şık durmakla beraber boyu da uzun gösterirler.

        34

        Öte yandan sivri topuklular gibi çimlere batma endişesi olmadan da giyilen bu ayakkabılar maalesef erkeklerin görmek istemediği kaba aksesuarlardan öteye geçemiyor...

        35

        9. Retro Bikiniler
        Bu yüksek belli bikiniler oldukça sevimli bir hava katar. Fakat erkekler bu '40'lara dönüşten pek hoşlanmadı...

        36

        Hoşlanmama sebepleri ise ziyadesiyle ilginç; anneannelerinin çamaşırına benzeten erkekler bir yana, bu bikinileri bebek bezine benzetenler diğer yana...

        37

        10. Yüksek belli pantolonlar
        1980 ve 1990'lara ait bu moda geçen yıl geri döndü ve kadınlar bu rahat pantolonların adeta üzerine atladı.

        38

        Oturduklarında iç çamaşırlarının görünme olasılığı olmadığı için de kadınların favorisi olan bu pantolonlar, erkekler tarafından 'anne pantolonu' damgası yedi ve tüm seksapelini kaybetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ