Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Pazar Olivia Munn: Olay bikini vücudu değil, 360 derece tekme atabilmek

        GİZEM SEVİNÇ SELVİ- HABERTÜRK PAZAR

        gsselvi@htgazete.com.tr,

        Mahşerin dördüncü atlısı Olivia Munn, bu kez 19 Mayıs’ta vizyona girecek X-Men Apocalypse’te Psylocke karakteriyle beyazperdeden göz kırpıyor.

        Daha önce G4’s Attack Of The Show, The Daily Show gibi dizilerde ve Zor Biraderler 2, Striptiz Kulübü filmlerinde karşımıza çıkan Olivia Munn belki de en çok The Newsroom’la adından söz ettirdi. Takdire şayan karizması ve karakteristik yüz hatlarıyla dikkat çeken Munn, ‘Mahşerin dördüncü atlısı’ oluşunun hikâyesini ve zorlu hazırlık sürecini anlattı.

        Rolü nasıl kaptınız?

        Biraz değişik oldu benim için. Simon Kinberg bana başka bir Marvel filmi için teklifte bulunmuştu ama rolle pek bağlantı kuramamıştım. Birkaç hafta sonra Psylocke rolü geldi. Karakter, filme son dakikada eklenmişti. Önce Mahşerin Üç Atlısı ve Apocalypse olarak planlanan filme bir atlı daha eklenmesine karar verildi ve bu da bir kadın olmalıydı. Bu arada bazı hayranlarım fotoğraflarımı karaktere uyarlamışlar. The Newsroom dizisine de hayran olan Bryan ve Simon fotoğrafları görünce rolü bana önermeye karar vermişler.

        Psylocke hakkında fikrin var mıydı?

        Psylocke’a hayrandım, inanır mısınız? Teklif geldiğinde ilk işim hayatının hangi aşamasını canlandıracağım oldu. Psylocke tüm ailesi öldürüldükten sonra kötü bir karaktere dönüşüyor. Bir sürü manipülasyonun üzerine X-Men’e katılınca içindeki iyilik ortaya çıkıyor. Öte yandan ilk dövüş sahnesi de benim için çok önemliydi. Sonuç olarak, Psylocke’un ne kadar güçlü olduğunu göstermek için çok uğraştım.

        Sert eğitimlerden geçmiş olmalısınız.

        Çok iyi antrenörlerle çalıştım. Jennifer Lawrence’ın da dublörü olan Renae Moneymaker da onlardan biriydi. Temel kılıç eğitimleriyle başladık. Daha sonra Montreal’deki Dax Spor Salonu’nda dövüş sanatları ustası bir çiftle çalışmaya başladım. Kılıç ustasıyla çalışıp üzerine karısıyla tekvando yapıyorduk. Çok yeteneklilerdi, onlarla daha fazla zaman geçirmek için izin istedim. Sıradan bir antrenörle çalışamam, yani derdi birilerini bikini sezonuna hazırlamak olan biri işime yaramazdı. Bu takım bana bikini vücuduna kavuşmayı değil havada 360 derece dönüp tekme atmayı öğretti. Arada sakatlandım tabii, vücudum mosmor oldu ama umurumda değildi. Her şeyin bir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ