Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın 2016 Yazı için en iyi makyaj malzemeleri | Kadın parfümleri ve güzellik ürünleri
        1

        BÜYÜLEYİCİ

        Joe Malone Midnight Black Tea Parfüm

        Jo Malone yeni kokusu tek kelime ile büyüleyici. Sansasyonel bir kokusu var, hani, siz adımınızı atmadan önce, kokunuz yayılır ya, işte o cinsten nefis bir parfüm. Siyah çay, vanilya ve amberin bir araya gelmesi ile ortaya çıkan parfümün ait olduğu koleksiyonda beş farklı koku alternatifi sunulmuş. Bence kesinlikle denemeye değer.

        2

        YENİLENMİŞ CİLT

        Cle de Peau La Creme

        Şimdi sizleri, çok ama çok özel bir ürünle tanıştıracağım. Güzelliğine ve bakımına düşkün olan ve bu uğurda masraftan kaçınmayan hanımlar kulak verin. Bu zengin nemlendirici ürün Cle de Peau La Creme. Her kullandığınızda, cildinize ışıltı katıyor, rutin cilt bakımınızı yaparken; aynı zamanda çizgilerinize de müdahele ediyor. Orkide içerikli formülü nadir bulunan cinsten. Duyumlarıma göre Kate Middleton’da bu ürünü kullanıyormuş. Biraz pahalı, evet, ama sonuçlarına değer. Cle de Paeu La Creme 535 $. Türkiye’ye henüz gelmedi ancak internet üzerinden temin edebiliyorsunuz ya da yurtdışına çıkarsanız mutlaka alın derim.

        3

        Lancôme Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector

        Lancome’un yeni ürünü, hidrasyon arttırıcı seramidler ve cilt sıkılaştırıcı adenozin gibi güçlü malzemeler içeriyor. Jel dokusu cildi yormuyor, oldukça hafif. Her akşam rutin olarak kullanırsanız, farkı net şekilde görebiliyorsunuz.

        4

        Nars Cosmetics Velvet Matte Skin Tint SPF 30

        Nars’ın yenisi Velvet Matte fondöteni kullandığınızda, instagrama fotoğraf yüklerken, filtre kullanmak zorunda kalmayacağınızı garanti edebilirim  Ciddi anlamda etkili bir kapatıcı özelliği bulunan ürün, gözenek sorunu olan bayanlar için ideal. Yağsız ve hafif formülü sayesinde, cildinizi tıkanmadığı gibi, içeriğindeki meyve özleri sayesinde, parlaklıkta veriyor. 12 ayrı tonu var.

        5

        GÖZ KAMAŞTIRAN BAKIŞLAR

        Rimmel London 24 Hour Supercurler Mascara

        Rimmel London 24 saat etkili yeni maskarasını ben de kullanıyorum ve çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Kirpiklerinizde, gerçekten takma kirpik etkisi yaratıyor, 90 derece açı sağlayan özel fırçası ve içeriği sayesinde topaklanma yapmıyor. Öyle ki, göz makyajınızda ekstra başka bir ürün kullanma gereği bile hissetmiyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum.

        6

        IŞIL IŞIL

        Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Oil

        Yaz gelirken, cildin bir parça daha ışıltılı olmasını istiyoruz. Tom Ford’un vücut yağını, yüzünüzde ve vücudunuza nefis ışıltılar veriyor. Dekoltenizde, elmacık kemiklerinizde kullanın özellikle. Çok ince, yumuşak bu pırıltılar hoşunuza gidecek ve tüm bir yaz kullanmak isteyeceksiniz. Şahane kokusu da cabası, atlamadan belirteyim.

        7

        BRONZ

        Laura Mercier Bronzed Butter Face & Body

        Peki bu ışıldayan ciltler, bronz olmasın mı? Yaz demek bronz tenler demek. Ama güneşin sağladığı bronzluğu iyi bir ürünle pekiştirmek gerek. Laura Mercier’in yenisi Bronzed Butter tam da böyle bir ürün. Tüm yüzünüzde ve vücudunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Adına yaraşır yumuşaklıktaki kıvamı, kullanımını da kolaylaştırıyor. Bu yazın en iyi ilk üçünden biri, bir tarafa not edin.

        8

        PARLAK GÖZLER

        Makeup Forever XL Aqua Eye Pencils

        Make Up Forever, en ulaşılabilir ve en kaliteli kozmetik markalarından biri. Yeni ürünü XL Aqua Gzö Kalemi ise, su geçirmez özelliği ile, yaz için vazgeçilmez bir ürün olacak gibi. Canlı renk paleti de yazın coşkusuna ve rengine yakışır şekilde hazırlanmış. Bakmadan geçmeyin.

        9

        NEM MUCİZESİ

        Sisley Sisleÿa L'Intégral Nemlendirici Krem

        Sisley'in mucize nemlendirici kremi, organik ve doğal yapısı sayesinde, cildinize ihtiyacı olan nemi fazlasıyla verirken, sizde sabahları yumuşacık bir ciltle uyanıyorsunuz. Yine, fiyat baremi yüksek bir üründen bahsediyorum, ancak, bunu cildinize ve kendinize yaptığınız bir yatırım olarak düşünün derim.