Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın İşte yazın renkli göz makyajı önerileri!
        1

        Yaz aylarında, klasik makyajdan uzaklaşıp yeni renkler ve tarzlar denemeye ne dersiniz? Havaların ısınması ile birlikte yepyeni renkler, farklı denemek ihtiyacı hissedenlere işte en kullanışlı ve pratik 3 farklı göz makyajı...

        2

        Renkli göz kalemleri kullanın!

        3

        Göz kalemleri, makyaj çantamızın vazgeçilmezleri arasındadır.

        4

        Gözlerimizi belirgin ve vurgulu gösteren göz kalemlerinin sadece siyah ve kahverengi olanlarını mı kullanıyorsun? Bizim tavsiyemiz artık göz kalemlerini renklendirmenden yana!

        5

        Yeşil, mor, mavi veya pembe göz kalemlerini, göz makyajında kullanarak farklı bir stil yaratabilirsin. Üst kirpik dibine siyah, alt kirpik dibine ise farklı bir renk uygulayarak gözlerini odak noktası haline getirmelisin. Bu makyaj stilini ister gece, istersen de gündüz rahatlıkla kullanabilirsin.

        6

        Morun binbir tonunu kullanabilirsiniz!

        7

        Dumanlı göz makyajını sevmeyen var mıdır? Davetlerin vazgeçilmez bir parçası olan dumanlı göz makyajınızı bir de mor far kullanarak denemenizi tavsiye ediyoruz.

        8

        Morun farklı tonlarını kullanarak gözlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

        9

        Özellikle kahverengi gözlülere çok yakışacak olan bu tarzı, yaz aylarında bol bol görebiliriz. Eğer istersen renkli dumanlı göz makyajını farklı renklerde de deneyebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ