Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Haftaya Ay, Balık burcundayken fedakâr etkilerle başlıyoruz. Önemli işlerimizi halletmek için yarından faydalanalım. Bu hafta ilişkilerimiz anlamında bizi zor günler bekliyor. 2-3-4 Haziran’da hayat bizi destekleyemeyecek. Bazı ilişkilerimizde hayal kırıklıklarına ve yanlış yönlendirilmelere açık olacağız. Pazar günü İkizler burcunda oluşacak yeniayla birlikte iletişimsel konular ve yakın çevremizi işin içine alacak alanlarda yeni kararlar ve başlangıçlar devreye girebilir

        KOÇ

        Bugün mümkün olduğunca geri planda durmalı ve önemli kararlardan kaçınmalısınız. Neşeniz yerinde olacak. Kafanızda halledemediğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz.

        BOĞA

        Vaktinizin çoğunu arkadaş ortamlarınızda ve sosyal olaylara yönelik geçirebilirsiniz. Kişisel hayatınızda önünüzü tam olarak görememeniz net olarak hareket etmenizi engelleyebilir.

        İKİZLER

        Kalabalık ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Hırslarınızı doğru yönlendirirseniz önünüzdeki dönem daha belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatınız hareketlenebilir

        YENGEÇ

        Yeni tanışacağınız insanlarla olan duygusal temasınızda olumlu bir gün sizi bekliyor olacak. Çok meşgul olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle atılacak adımlar sizi mutlu edecek.

        ASLAN

        Kafanız eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi konularıyla meşgul olabilir. Ortaklaşa giderlerinizde üzerinize düşeni yapacaksınız. Aile hayatınızdaki olaylar sizi çabuk harekete geçirecek.

        BAŞAK

        Karşı tarafın istek ve düşünceleri sizinkilerden önce gelecek. Özel hayatınızda fedakârlıklarınız öne çıkabilir. İş hayatınızdaki net olmayan durumlar kafanızın karışık olmasına neden olabilir.

        TERAZİ

        Günlük işlerinizde rahat davranacaksınız. Daha planlı ve programlı olmaya gayret etmelisiniz yoksa işleriniz zamanında yetişmeyebilir. Maddi konularda etkili hareketler içinde olacaksınız.

        AKREP

        Aşk ve eğlence hayatınız sizi hareketlendirebilir ama yine de bazı duygusal meseleleri halletmek isteyeceksiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili haberler ve konular hayatınızda öne çıkabilir.

        YAY

        Ev ve aile konuları bugün vaktinizin çoğunu alabilir. Daha çok evinizde vakit geçirmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Bu aralar vereceğiniz kararların netliğini bugün sorgulayabilirsiniz.

        OĞLAK

        Vaktinizi yakın çevre alanlarınızda harcayabilirsiniz. İletişime yönelik işlerinizde kafanızı berrak tutun. Çevrenizdeki insanlardan alacağınız bilgilerle çabuk harekete geçeceksiniz.

        KOVA

        Bugün, parasal konularda ve sahip olduğunuz değerlerde iyi bir noktada olduğunuzu fark edeceksiniz. Kendinizden daha az ödün vermeniz ve net olmaya özen göstermeniz gerekiyor.

        BALIK

        Hareketli ve aktif bir gün geçireceksiniz. Akrabalarınızın yardımına koşabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız ön planda olacak. Bazı seyahat ve iş konularını netliğe kavuşturmanız gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ