Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Günün haberleri 14.06.2016

        HABERTURK.COM

        İstanbullular bugün yağmurlu bir sabaha uyandı. İstanbul'da öğle saatlerinden sonra gökgürültülü ve kuvvetli yağışlar etkili olabilir. Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel'in aktardığı bilgilere göre, yağışların özellikle Avrupa yakasında etkili olması bekleniyor. Aralıklı sağanak yağışların etkili olduğu kentte en yüksek sıcaklık 27 derece olacak.Yarından itibaren yağışlar kesiliyor. Perşembe, cuma gününden itibaren sıcaklıklar 32-33 dereceye kadar çıkacak.

        BU İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT

        Meteoroloji'nin internet sitesinden alıan bilgilere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya, Marmara'nın güneyi (Balıkesir, Çanakkale'nin güneyi, Bursa, Bilecik, Sakarya'nın güneyi), Kuzey ve Kıyı Ege ( İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Uşak ve Kütahya) ile Eskişehir ve Bolu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        SICAKLIKLAR AZALIYOR

        Batı kesimlerde 4 ila 7 derece azalacağı, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

        Yağışların Trakya, Marmara'nın güneyi (Balıkesir, Çanakkale'nin güneyi, Bursa, Bilecik, Sakarya'nın güneyi), Kuzey ve Kıyı Ege ( İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Uşak ve Kütahya) ile Eskişehir ve Bolu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı, Kıyı Ege'de hortum riski) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

        Dolar günenasıl başladı, altın ve borsada son durum ne?

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? ÇEYREK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ... İŞTE ALTIN FİYATLARI

        Bugün devreye giren Güneş-Uranüs olumlu açısıyla hayata her zamankinden daha esnek ve rahat etkilerle bakacağız. Bilim ve teknikle ilgili konular ile toplumsal olaylara bakış açımız açık olabilir. Önemli iş girişimlerimizi çekinmeden başlatabiliriz. Kendimizi geliştirmek istediğimiz konuların peşine düşebilir ve bunun bizi heyecanlandırdığını görebiliriz. Her şeyi kendi bakış açımıza göre, özgün bir şekilde ele alma ihtiyacımız yüksek olabilir.

        GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

        İBB'nin trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 49.

        İŞTE YOLLARDA SON DURUM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ