Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        KOÇ

        Bugün geçmişle ilgili konulara bakış açınız net olmayabilir. Hayalperest ve tembel etkilerle hareket edebilirsiniz. Ailenizle geçirilecek vakitler kendinizi keyifli hissetmenize neden olabilir.

        BOĞA

        Sosyal çevrenizde size ilham veren insanlarla bir araya gelebilir, hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan oldukça keyif alabilirsiniz. Bugün, iletişiminizle çevrenizi etkileyeceksiniz.

        İKİZLER

        Göz önünde olacağınız ortamlarda kararsız etkiler altındasınız. Özel hayatınızın sorumlulukları sizi duygusal olarak zorlasa da, aileniz için yapacağınız harcamalar sizi keyiflendirebilir.

        YENGEÇ

        Seyahatle veya eğitimle ilgili konularda tembel etkiler altındasınız. Bu yüzden seyahat ve tatillerinizde dalgınlıklara dikkat edin. Bu aralar kafanızı rahatlatmaya çok fazla ihtiyacınız var.

        ASLAN

        Ortak parasal işlerinizde rahat harcamaya meyilli görünüyorsunuz. Hesap yapmadan alışverişe gitmeyin. Sezgileriniz kuvvetlenirken, önemli işlerinizde biraz gizlilikle hareket edeceksiniz.

        BAŞAK

        Özel yaşantınızda fedakâr davranabilirsiniz. Sevdiğiniz insan bazı davranışlarıyla size ilgi çekici gelebilir. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla bir araya gelmek ruhen sizi rahatlatacak.

        TERAZİ

        Duygu değişkenliğiniz fazla, bu da kendi içinizde denge kurmanızı zorlaştırabiliyor. Rutin işlerinizde tembellik etkisine karşı dikkat edin. Verdiğiniz sözleri tutmaya özen gösterin.

        AKREP

        Çevrenizin güçlü yardımlarıyla problemlerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Aşk hayatınızda duygu değişimleriniz fazla olacak. Sıradan olmayan her şeye tutkuyla bağlanmayı seviyorsunuz.

        YAY

        Ev ortamlarınızda duygu değişkenlikleriniz ve tembellik etkileriniz yüksek olabilir. Önemli sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Ev hayatınız için harcamalar yapabilirsiniz.

        OĞLAK

        İletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda fedakâr davranacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yakaladığınız uyum gün içinde size kendinizi güvende ve huzurlu hissettirebilir.

        KOVA

        Parasal konularda aklınız biraz bulanık olabilir. Kolay para harcamaya yatkınsınız. Sosyal ortamlarda güvensizliklerinizi etrafınıza yansıtmayın. Rutin işlerinizi kolayca rayına oturtacaksınız.

        BALIK

        Hayata karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Tembel, rahat ve sezgisel yönleriniz ön planda olabilir. Sevdiğinizle veya varsa çocuğunuzla olan ilişkileriniz size kendinizi mutlu hissettirebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ