Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün itibarıyla Mars düzeliyor ve enerjimizi daha rahat ortaya koymaya başlıyoruz. Mücadeleci yönümüz aktifleşiyor. Karşımıza gelen fırsatları bir şekilde bugün itibarıyla değerlendirebiliriz. Yine bugün iletişimsel konularda daha fazla içe dönebilir, aile hayatımızın üzerine düşebiliriz. Duygusal, hassas ve alıngan etkilere 2 hafta boyunca dikkat edelim. Mantığımız doğru çalışmayabilir. Bir yandan da sezgilerimiz bize doğru yolu gösterebilir.

        KOÇ

        Sorun yaşadığınız konularda rahatlamanız mümkün. Enerjinizi parasal konularda ortaya koyuyorsunuz. Aile hayatınızda iletişime ağırlık verebilir, evle ilgili planlara odaklanabilirsiniz.

        BOĞA

        İletişimsel konuların hızlandığını göreceksiniz. İletişiminiz artabilir, konuşmak, yazmak ve öğrenmek için güçlü arzular duyabilirsiniz. Özel hayatınızdaki sorunlar geride kalıyor.

        İKİZLER

        İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bir aydır karşılaştığınız sorunlar geride kalacak. Parasal konulara ve yatırımlarınıza yöneleceğiniz ve çözümsel davranacağınız bir döneme girdiniz.

        YENGEÇ

        Hem aşk hayatınızda hem çocuklarınızla ilgili konularda hem de spekülatif işlerde daha doğru bir enerjiyle hareket edeceksiniz. Daha fazla kendinizi göstermek isteyeceksiniz.

        ASLAN

        Mars’ın aile ve yuva alanlarınızda düzelmesiyle yaşadığınız sorunlar geride kalıyor. Geçmişi sorgulayabilir, hayatınızı gözden geçirebilir ve gelecek için hazırlık yapabilirsiniz.

        BAŞAK

        İletişimde yaşadığınız sorunlar geride kalıyor. Arkadaşlarınızla tatil planları önem kazanacak ve çevrenizdeki hareketlenmelerle sosyal ortamlardan istediğiniz faydayı sağlayacaksınız.

        TERAZİ

        Parasal konulardaki sıkıntınız geride kalıyor. Para konularında daha etkili mücadele edeceksiniz. İş hayatınızda konuşma ve görüşmeler hızlanıyor. Birden fazla konuyla ilgilenebilirsiniz.

        AKREP

        Girişimlerinizde kendinizi etkili şekilde ortaya koyacaksınız. Yabancılarla iletişiminiz hızlanıyor. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Kendinizi istediğiniz bir eğitime verebilirsiniz.

        YAY

        Girişimde bulunacağınız konularda sıkıntılar geride kalacak ama hâlâ hareket etmemeniz gereken bir dönem. Bu yüzden enerjinizi doğru kullanmak konusunda dikkatli olun.

        OĞLAK

        Mars’ın düzelmesiyle çevre ve arkadaşlık evindeki enerji sıkışmaları geride kalıyor. Ortaklıklarınızda iletişiminiz hızlanıyor. Sevdiklerinize karşı korumacı olacaksınız.

        KOVA

        Kariyerinizde ve iş hayatınızda kendinizi etkin şekilde ortaya koyabileceksiniz. Satış, reklam, pazarlama, tanıtım ve bilgisayar sektörlerindeki problemler de çözülmeye başlıyor.

        BALIK

        Mars’ın düzelmesiyle seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler ve ticaret gibi konularda aksilikler geride kalıyor. Aşk hayatınızdaki konuşmalar giderek hızlanabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ