Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda İlk randevuda doğru giyinmenin 5 kuralı
        1

        İlk randevu, ilk buluşma… Heyecanın had safhada olduğu hazırlık saatleri, “ne giyeceğim?” sorusunun verdiği telaş bir yandan, kararsızlık bir yandan… Saçıydı, makyajıydı derken, bitap düşüyorsunuz. Pek çoğumuz, güzel ve etkileyici olmaya çalışırken, çoğu zaman kendimiz olmaktan çıkıyor, bir de üzerine rüküş hale düşebilirsiniz. Bu yüzden, sizlere işinizi kolaylaştıracak stil tavsiyelerim olacak. İşte ilk randevuda doğru giyinmenin 5 kuralı.

        2

        KENDİ TARZINIZA SADIK KALIN

        Hem trend, hem de tarz olmaya çalışırken, kendiniz olmaktan çıkabilirsiniz. Modayı kendi tarzınızla bütünleyin. Kombinlerinizi, kendi tarzınızı baz alarak oluşturun. Trend parçaları bu kombinlerde doğru kullanın. Cesur olmaktan korkmayın, farklı olmanın kötü bir yanı yok. Yeter ki; günün sonunda aynaya baktığınızda kendiniz olun.

        3

        KONFOR ÖNEMLİDİR

        İçerisinde rahat olabileceğiniz bir kombin, ilk randevunuzda çok daha iyi hissettirecektir. Hem sofistike, hem modern aynı zamanda rahat olmamanız için bir neden yok. Casual bir şıklık yakaladığınız bu rahat kombin müstakbel partnerinizi de rahatlatacaktır. Olabildiğince doğal olmayı da unutmayın.

        4

        SEKSİ OLUN AMA ABARTMAYIN

        Seksapel görünmekte şart elbette. Yalnız seksi olacağım diye prafan olabilirsiniz, o yüzden dengeyi iyi sağlamalısınız. Seksi olmak demek, bol dekolte kullanmak demek değildir, sakın böyle bir yanılgıya düşmeyin. Düz, maxi siyah bir elbise ve şık aksesuarlarla da bunu başarabilirsiniz.

        5

        FAZLA DÜŞÜNMEYİN

        Eğer ne giyeceğinizi fazla düşünürseniz, kafanız karışır. Kafa karışıklığı da berbat bir görünümle sonuçlanabilir. O yüzden seçeneklerinizi fazla abartmayın derim. Olabildiğince kararsızlık yaşatmayacak parçaları seçin ve bir araya getirin.

        6

        EN SEVDİĞİNİZ PARÇALARI KULLANIN

        Giydiğinizde, size kendinizi iyi ve elbette güzel hissettiren en az bir parçayı kullanın kombininizde. Tabii, bunu yaparken dışarıdan da iyi göründüğünüze emin olmaya çalışın. Mesela; en sevdiğiniz elbisenizi yeni aldığınız ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Yeni de, her zaman güvenli ve iyi hissettirir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ