Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yüzünüz için en iyi bakım yağları
        1

        Yüz bakım yağları, artık, bakımına önem veren bir çok kadının vazgeçilmezi. Bilmediğiniz pek çok yararı var üstelik. Önce sizlerle bu yağların yararlarından bahsedeceğim, ardından yüz yağı önerilerinde bulunacağım. Bu yağları, gündüz ve gece kullanılabilirsiniz. Her cilt tipine uygun olduklarından, yağlı ciltler üzerinde daha da yağlandırma yapmıyor, rahatlıkla kullanın. Gün boyu cildinizdeki nemi ve suyu muhafaza etmeyi sağlar. Cildiniz hep sağlıklı ve formda görünür. Güçlü antioksidan ve antiaging formülleri ile, ciltteki çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yarar. Aromaterapik faydası da bulunan yüz yağları, ruh halinizi de dengeler.

        2

        Caudalie Vinosource Overnight Recovery Oil

        Biberiye ekstresi, gül, palmarosa, susam, jojoba ve üzüm yağları ile cilde bakım yaparken; yatıştırıyor, yeniliyor ve kızarıklıkları azaltıyor.

        Fiyat: 100 tl.

        3

        Avon Eco Beauty Yüz Yağı

        Pamuk özü ve organik argan yağı ile cildin susuzluğunu giderirken, zengin E vitamini ve temel besinlerle cildi yeniliyor, paraben içermiyor.

        Fiyat: 89.90 tl.

        4

        Avon Nutra Effect Miracle Glow Yüz Yağı

        %95 doğal kaynaklı içeriği, 5 saf tohum yağının (babassu, çarkıfelek, marula, yeşil kahve, keten tohumu) karışımı mucizevi bakım yağı, nemlendiriyor, besliyor, ışıltı veriyor, cildi dengeliyor ve özellikle yazın etkilerine karşı cildi rahatlatıyor.

        Fiyat: 38 tl.

        5

        Loreal Mucizevi Yüz Bakım Yağı

        L'Oreal Paris anti-oksidan etkileriyle bilinen 8 temel yağı (Lavanta, Gül, Mercanköşk, Papatya, Biberiye, Portakal, Sardunya ve Lavandin) ve besleyici etkileriyle bilinen değerli yağlarla (Jojoba, Kuşburnu) harmanlanan mucizevi bakım yağı, kuru ve ince dokusu sayesinde anında emiliyor.

        Fiyat: 45 tl.

        6

        Nuxe Çok Amaçlı Kuru Yağ

        Bu yağ çok amaçlı. Saçlarınız, vücudunuz için de kullanabilirsiniz. Yaz kış kullanılanbiliyor. Güneş sonrası için ideal. Günlük bakım kreminize karıştırabilir, ya da doğrudan yüzünüze uygulayabilirsiniz.

        Fiyat: 79 tl.

        7

        Body Shop Oils of Life

        Değişik kıtalardan elde edilen, cilt üzerinde yenileyici ve onarıcı etkileriyle bilinen 3 doğal yağ ile oluşturulan yağ, cildi onarıyor, nemi anında hapsediyor. Ayrıca ciltteki yaşlanma etkilerini yok ediyor.

        Fiyat: 119.90 tl.

        8

        La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil

        İnce yapısıyla öne çıkan kuru yağ, artık hayatımızın bir parçası olan stresin, cilt üzerindeki etkilerini nötrlüyor, cildi yatıştırıyor, nem kaybına engel oluyor ve içerisindeki antioksidanlar ile cildinizi koruyor.

        Fiyat: 936 tl.

        9

        L’occitane Immortelle Divine Youth Oil

        Anti aging etkili yağ, içerisinde kullanılan ve ebedi çiçek olarak da tanınan ölmezotu bulunan formülü ile, diğer yağların etkilerinin yanında, elastikiyetini kaybetmiş ciltlere dolgunluk kazandırıyor.

        Fiyat: 331 tl.